Senin arabayı zamanında helezonlamıştım ben zaten
:D:D
1-Amortisör değişimine 50 mm'e kadar gerek yok.Eibach'ın resmi açıklamasında dahi bulunur,sadece özenli kullanım belirtilir.Hele 30 mm'de falan hiç gerek yoktur,bu helezonlar ona göre proses ediliyor.Ben 4 yıldır üzerindeyim 50 mm'ler ile hemde İstanbul yollarında,benden referans olsun.
2-Görülebilecek tek dezavanyajı konfor konusunda olur,elbette bir standart gibi davranmıyor araba ama benim bünye hem alıştı hemde o şekilde gidişe hasta olduğu için sorun yaratmıyor
3-Şu anda fiyatlar değişmiştir daha ucuzlamıştır ama benim helezonlarım 400 Euro civarıydı.Sanırım şu anda 200-250 Euro gibi birşeydir sıfırları.
4-8000-10.000 km'e kadar ikinci el alınabilir,kesik biçik değilse,daha ötesi alınmaz ezilmiş helezon çünkü.Sıfır aldıktan sonrada tam oturması için bu kadar km geçmesi gerekiyor.1.5-2 cm daha oturur araba.
5-Kaç mm olması tercih ve kullanım stiline bağlı.Agresif ve full adrenalin için 50 mm'den az olmamalı.30 mm çok şey vaadetmiyor açıkcası,pist performansından çok uzakta kalıyorlar disiplinleri.
Tavsiyeler;
Konfor bozulmasın fazla ama performans versin:Eibach ve OMP
Yerle yeksan olsun,hafta sonlarıda belediyede asfalt temizlik işleri yaparım denirse :H&R
İşin piri kralı ne denirse :Eibach Eibach Eibach :ok::ok::ok:çamurdan olsun Eibach olsun her daim :ok::ok::ok: