Genelde bu tarz ufak arızaların tamiratını kendim yapıyorum. Hatta ayıptır söylemesi yakın zamanda arka silecek motorumu tamir ettim. Ancak iş küçücük plastik tırnak olunca biraz düşündürüyor. Tavsiyenizi dikkate alıyorum. Teşekkürler.
Konu dışı olacak ama size birşey sormak istiyorum, A7 nin süspansiyon sisteminden genel olarak memnunmısunuz, bende oktavya 2015 Var mesela ben uzun yolda aracın salınmasından çok memnunum ama kilit taşlı yollarda, mıcırlı zeminde giderken yada ufak bir çukura girdiğimde sanki çok sert düşmüşüm gibi paldır küldür içeride çok rahatsız oluyorum yani sanki hiç esneme yapmıyor gibi yada çok fazla esnediği için içeriye çok hissettiriyor, amortisörlerim sağlam, ön takımdan gacırtı geliyordu biraz sprey yağlayıcı sıktım sesler kesildi fakat yinede ön takım çukurlarda falan pat küt içeride çok hissettiriyor, yani aslında hani araçlarda Bi tokluk hissi olur ya böyle kalsisde yada çukura girdiğinde anlarsın pat küt ses yapmaz işte o yok bu araba da, 10 sene focus kullandım ön takımı mükemmeldi, bir kere bile rotçuya gitmedim ama bu skoda arabasından bu konuda hiç memnun değilim..
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi