Yazdığın lastik ölçüsü önceki Golf'ümde vardı, Conti Premium Contact ile her koşulda memnun kaldım, tavsiye edilir.
Keza Good Year Efficient Grip de üzmez, hatta Contiden daha sessizdir
Conti premium contact 5'i babam kullanıyor, memnun. 6. seriden de iyi diye bahsediliyor. Benim tek takıldığım nokta sesi oldu. 71 dB gözüküyor etiketinde. Yanakları yumuşak diyenler de var.
Goodyear efficientgrip performance'a bakıyorum. Aynı isimde farklı seriler var sanırım çünkü 500'lere kadar çıkıyor efficientgripler. Arkadaşım kullanıyor çok memnun. AB etiket değerleri iyi değil ancak dizel renault'da olumsuz etkisi yok.
primacy 4 aldım sesiz diye ama enery saver dan daha sesli çıktı pütürlü ses geliyor. kışlıkları sanırım continental alacağım
Michelin'in en çok satan lastiği diye biliyorum primacy 4'ü. Ben de sırf sessizliği ve AB etiketindeki yakıtta C ıslak zeminde A tutuşu ve 68 dB gürültü değerinden alacaktım ama siz böyle diyine şaşırttı.
Şu an aklımda Hankook ventus prime 3 ve dunlop sp sport fm800 var. Nokian'ın da kış lastikleri çok övülüyor. Yazlıklar için pek iyi yazı göremedim.