Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin.
tsi motorla tdi motor arsındaki farkı da siz anlatın hangisini kullanmak daha konforlu çekişi yol gidişi hangisi daha çok keyifli biraz bahsedermisiniz?
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin .
önceki aracım 2017 model style paket 1.4 tsi 150 hp act dsg idi. ve kullanımı çok keyifliydi. benzinin yanma hızı tepkimesi aracın beygirlerinin fazla oluşu sürüş zevki veriyordu .
gaza bastığımda devasa aracın aniden hızlanması koltuğa yapıştırması adeta ileri ittiriliyor duygusu değişik hissettiriyordu.
bu aracım ise ona nazaran daha yavaş. ama çekişte fark yok . zaten ikisi de 250 tork.
yeni aracın artıları :- rüzgar sesi yok denecek kadar azaltılmış. bu yönü beni bayağı memnun etti. .
- yalıtım sanki daha iyileştirilmiş
- yol tutuşu daha iyi. hızı hissettirmiyor .
- dizel motorun sesi kabinde pek duyulmuyor yüksek hızlarda hissetmeye başlıyorsunuz.
- prestij olmasından dolayı donanım farklarının getirdiği durumları yazmıyorum motor bakımından kıyaslamak daha doğru . ama ağzına kadar dolu arabayı kullanmak çok güzelmiş
eksileri : - daha yavaş
- gaz tepkimeleri daha geç
- hareket halindeyken video izlenmiyor.
- sürücü kapısında izole bakımından değişen pek bir şey yok .
performansa önem verdiğimden dolayı zaman zaman eski aracımı arıyorum ama donanım farkı + yakıt tasarrufu + sunroof + hayalet gösterge gibi unsurlar yabana atılamaz.