0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.0 motorların emisyonları hangi seviyeye düşmesi hedefleniyor bilgi yok mu?5Daha geçen gün bayide baktım. Fabia 1.0 TSI DSG Style 120.000₺ etikete sahipti. Fiyat güncellense aslında çok başarılı bulduğum bir araç peynir ekmek gibi gitmesi lazım. Polo’dan daha mantıklı her şekilde.
Hocam 3 yıllık fabia sahibi olarak o parayı hak etmiyor. araç tamamen sert plastik yumuşak 1 parça yok. Poloda hayalet var cam tavan var. Asıl parayı hak eden polo.
Cam tavan Fabia'da var. Mercedes, Audi, Porsche vs kullanmıyorsanız, 1.0 motorlu bir araçta hayalet ekranın gerekliliği tartışılır. Polo da çok yumuşak bir araç değil. Fabia'nın en dolusunun fiyatı, Polo'nun en dolusundan daha uygun. Arada fiyat farkına değecek özellik göremiyorum. Renkler zevkler ayrı konu ama bence Fabia, Polo'dan daha güzel bir araç.
Cam tavan lı fabiada türkiye 1-2 tane var oda ellerinde varsa yoksa gelmiyor. Kendi grubumuz var oradan biliyorum.
Bugün bir bayi ile görüştüm.VW grubu bünyesinde 1.0 motorlu araçlar 2020 ortasına kadar emisyon düşmeden giremeyecek dedi. Dolayısı ile satılmıyor 1.0 araçlar.Satan bayilerde ellerinde bulunanları satıyormuş.Bilginize değerli fabia takipçileri...