Prestige paket alacaksanız 2015 üretim yılının tamamında ve 2016 yılının ilk yarısındaki üretimlerinde (22.hafta öncesi) küçük multimedya ekranı var, ambiyans aydınlatma 11 renk yerine 3 renk, Arka cam sileceği yok, ayrıca direksiyon üzerindeki f1 vites ve çerçevesiz dikiz aynası bazılarında yok diye biliyorum. Şayet Ben Alacak olsam 2016 ikinci yarısından sonra ki araçları düşünürüm. Çocuklar küçük değilse içi bej düşünürüm ki beyaz renkte içi bej araç fazla bulunmaz. Paylaştığınız araç 2016 nın ikinci yarısı ve içi bej, acc, kör nokta ve şerit takip extraları var.Boyasız ve değişensiz yazmış. Bu aracı 2017,2018 yada 2019 prestijlerle donanımsal ve yazılımsal olarak karşılaştırırsanız aman aman bir fark yok. Bundan sonra 2017 ikinci yarısında ekran güncellenerek tamamen dokunmatik oldu, manevra freni ve ön yolcu koltuğunun arkadan ayarlanması gibi bazı güncellemeler oldu. Full servis bakımlı, temiz kullanılmış bütçenize uygun kilometresi fazla olmayan araçları düşünebilirsiniz. İlla 2017-2018 olmasına takılmayın aynı kasa ve opsiyon aynı olduktan sonra.