Arkadaşlar selam,
Bosch Car Service hakkında ne düşünüyorsunuz ? Özellikle buradan hizmet alan arkadaşların memnuniyeti veya şikayetleri nelerdir ?
Duyduğum ve okuduğum kadarıyla pek çok arkadaş filtrelerinden hiç memnun değil. Haliyle işçilik yerine göre iyi bile olsa, kullanacakları filtreler kötü. Kendiniz "MANN, MAHLE, HENGEST" marka filtrelerden alır da adamlar bunları kullanmaya razı olur da size sadece işçilik çıkartırlarsa amenna.
Bu arada birde yağ durumu var. kendi yağlarını kullanacaklardır kesin o da buyuk ihtimalle Shell marka olur ki kimsenin shell iyidir dediğini duymadım herkes sevmiyor (bu arada benimde ilk bakım Alturda oldu ve Shell ultra helix kullanmışlar).
Castrol için ortada yorumlar var.
Mobil, Motul, için genelde yorumlar iyi ve tavsiye ediliyor.
Petronas'ı forumda aktif olan sadece 2 arkadasın kullandığını gordum ikiside memnun.
Benim bakım bir yılı 3 ay geçti ama sadece 6500-7000 km yaptım ve şu an 16500 km yi biraz geçti bir sonraki bakımı yazın yaptırmayı düşünüyorum. Kullanmaya karar verdiğim motor yağı da "Mobil 1™ ESP 5W-30". DPF için sanırım en iyisi bu gibime geliyor.
Bosch servise gidecekseniz ne yağ kullandığını sorun ve kendi yağınızı getirebilir misiniz diye sorun?