Kaç paraya nerede yaptırdınız hocam ? Bize de uSta yolu
Gözüktü.
Antalya'da. Aracı aldığımda yaptırdığım ekspertizde, firmanın görmediği (göremediği veya sallamadığı), her iki farın da 3 ayağı var, tampona yakın olanları kırılmış. Biri tampona hafifçe dokunmış belli ki. Antalya'da sadece far tamiratı, temizliği ve satışı yapan dükkan söyledi arkadaş. İlk başta 150 lira dediler, ancak ön panjuru sökemediler (belki de sökmeye çalışıp kırmak istemedi, çünkü işini temiz yapan bir yer, kanırtıp, plastik parça kırılmasıyla uğraşmak istememiş olabilir). Mecburen tampon sökme parası aldı toplam 250 tl'ye hallettirdim. Tabi bu dediğim geçen sene ağustos'ta falan...
Açıkçası, para koparmaya çalıştıklarını düşünmedim, çünkü tamponu sökmesi aradaki 100 liraya değecek bir iş değil. Hem angarya hem de ciddi zaman kaybı. Adam bana, tamponu kaportacıda söktür getir bakalım abi diyebilirdi belki de. Tampona dokanıldığı için arkasını kontrol etme şansım da oldu
sorun yoktu ama farlar için mecburen indirildi işte
Bende ön park sensörleri yok, far yıkamalar var, söküp takılırken eleman baya dikkat etti. Ne bir soket, ne bir kablo, hiçbir vida vs arttırmadan, kırıp dökmeden söküldü, geri takıldı.