Merhaba,
Bugün sabah cadde niyetine kullanılan bir ara sokaktan inerken, yan sokaktan araba çıkması sonucu çıkan arabaya ortadan girdim. Karşı tarafın sağ arka kapısı ve çamurluğu gitti, benim de kaput tampon ve tampon kastırdığından dolayı sağ çamurluk gitmiş. Ön ızgara kırıldı. Farlar biraz yerinden oynamış ama onlarda hiç hasar yok şükür.
Kaput ucunda bükülme var, boya da çatlamış, çamurluğunda büküldüğü yerde aşağıdan boya çatlamış. dıştan gözükmüyor. Bir yetkili servis, bir de sanayide işçiliğine güvendiğim usta ile görüştüm. Sanayideki usta kaput ve çamurluğu boyasız düzeltiriz, güzelce rütuşlarız; ama su alıp şişme riski var dedi. Gerçekten iki hasar da çok küçük ama boya çatlamış neticede. Servis büyük ihtimalle ikisini de boyar.
İçimden servis geçiyor ama bu sene yaptırdığım kaskonun Ankara Aydoğanlar ile anlaşması yokmuş. Sadece And ile anlaşması varmış, açıkcası And'da tatsız bir olay yaşadığım için hiç gitmemiştim. Tavsiye eder misiniz, güvenebilir miyim? Boyasını felan tutturamazlar 2 cm için kaputu komple boyarız felan derlerse hiç gitmeyeyim diyorum.