Arkadaslar su anda telefondan turkcell 15mb ucretsiz internetten baglaniyorum olaya gelirsek , Cuma gunu sabah kalktigimda internet baglantimin olmadigini gordum ancak modemde adsl ve internet isiklari sorunsuz yaniyordu Biri Adsl aradim ve boyle boyle sorun oldugunu belirttim yanlis ip adresi aldigimdan dolayi int.baglantim gerceklesmiyormus 2 gun sonra baktigimda ip sorunu giderilmis ancak bu seferde modem uzerinde ki adsl ve internet isiklari yanmiyordu artik her gun aramaktan biktim her seferinde sizi bilgilendircez diyorlar tam olarak sorunu bulamiyorlar bugun tekrar gorusmem de ise modeme res atin dediler attim bu sefer de bir turlu pc modemi gormedi o kadar kablo ile bagladigim halde daha sonra eski modemi mi taktim ve pc gordu ama yine adsl isigi yanmadi bir kadin beni aradi ve ayarlari dogru yaptiniz mi dedi evet dedim ,modemi kapatmayin filan dedi ozel olarak ilgilenicem dedi (her aramamda diyorlar) yarin 12 den sonra sizi ariycam ve santral den ekipler gelicek dedi ancak gecenler de yine geldiler hatta sorun yok dediler yarin tekrar inceliycekler artik kafayi yemek uzereyim 6-7 gundur int. Yok ): sizce sorun ne olabilir ve bir turlu yeni modemi mi rest attiktan sonra pc neden gormiyor...