0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Çok yakışmış. Nerede yaptırdınız bir de fiyat ne oldu.
Güle güle kullanın, bu hayalet ekran benim de hayalimdi. Alamadık, garantisi bitince ben de taktıracağım. Bir de arka taraftaki 220 piriz ile otomatik açılan bagaj kapağı hevesim var.Kime taktırdınız, kaça maloldu, sakıncası yoksa bilgi verebilir misinizSNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbulda olsam kesin yaptırırdım. Hatta instagram hesabına baktım şerit takip filan da yapıyorlarmış. 6000 lira gayet uygunTapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayalet ekran bende arastirdim .uzun suredir ama.columbus ekran var .mib2 oldugu icin hayalet ekrana harita aktarimi olmuyormus.mib2.5 olmasi lazimmis columbusunda.oda neredyse 10 bin civari .beklemeye almistim durumu.CLT-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mib2.5 olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba elimde hayalet ekran bulunmaktadir.Aracim için aldım fakst olmadığı için satıyorum 2015-2019 arası araçlar için uyumludur.fiyatina 5 bin tl istiyorum düşünen varsa yardımcı olurum.