bu araçları satın alıp dünya para bayılıp sonrasından kış lastiği gibi önemli konuda pintilik edip 2. el , yan ürün , önlere takayım yeter vs diyen adam bir zahmet aracını satsın ne kendi strese girsin ne başkasını tehlikeye atsın .
böyle düşünecekseniz binmeyin kardeşim bu araca .
gidin alt segment alın hatta b segment alın hatta ucuz yollu toros alın çıkma lastik takın vursan da kırsan da masrafın az olur. başkasını ateşe atmayın da ne yaparsanız yapın .
doktor adam o haliyle önlere farklı arkaya farklı takıyormuş yuh yani.
hatta bazıları önlere petlas atıp arkalara yazlık takayım yeter diyor yollarda korka korka gidiyor en ufak manevrada araç savruluyor .
diş derinliği denilen şey pek bir şey ifade etmiyor. rafta 4 sene bekletilip satılamayıp "abi dikenleri üstünde daha" denilerek satılan ve plastiğin hamurunu işlevselliğini kaybetmeye başladığı lastiği alıp da kar ettim sananlar o kadar çok ki.
kardeşim sen kışın zaten kaygan zeminde gidiyorsun elinden geldiği kadar kaliteli fren mesafesi kısa lastik alman lazımken gidip de sanki parayı çöpe atıyormuşsun gibi davranıyorsun pireden kaçıp deveyi kaybediyorsun .
faraza duramayıp birine vursan ne olacak ?
köşeyi alamayıp yuvarlansan ne olacak ?
değecek mi yani ?
çiçek abbas minibüsçü mantığını bırakın artık bu araçlar sizin canınızı sevdiklerinizi taşıyor bu kadar ucuz değiller onlar.
bir kere bile çıkacaksan takacaksın
bunun hastalığı var acil durumu var gecesi var donu buzu var. başlık sahibi arkadaş şehir dışı kullanırım demiş. bu az bir şey değil.
kaldı ki zarar etmiyorsun yazlık lastiğin de geç yıpranıyor nedir yani anlamıyorum.
tavsiye olarak iki lastik önerisi vereyim
nokian ve good year ultra grip .
bilhassa nokian iskandinav ülkelerinde kullanılan bir lastik . bir dönem kullandım güzeldi.
kazasız sürüşler dilerim lafım kimseye değil trafikteki birkaç maganda yüzünden hala gerginim bugün atamadım üstümden
Hergün o magandalarla karşılaşır olduk. Malesef ülkedeki hukuk sistemi bunları cesaretlendiriyor. Kimse insan hakları vs. diye veryansın etmesin. İnsan kendi başına veya bir yakınının başına gelince anlıyor.
En kötü kış lastiği en iyi yaz lastiğinden iyidir. Çıkma lastik veya kalitesi düşük lastik tamamen bütçe ile alakalı. İnsanların alım gücü düşmese muhtemelen o sene testlerde hangi lastik birinci olduysa ona yönelirdi. Fakat ülkedeki enflasyon o kadar delirmiş vaziyetteki sürekli fiyatlar yükseliyor.
Örnek olarak 2017 de bir takım Continental 1000 lira iken 3 sene sonra bir takım aynı marka aynı ebat 2400 lira. Maaşlar aynı oranda artmadığı için doğal olarak insanlar fiyat karşılaştırması yapıyor. Birde şu var B segmenti Polo Ful donanım 300.000 lira olmuş. Artık gerçekten şaşırmış vaziyetteyiz.
Sözün özü herkes haklı....
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi