Selam, 15 senelik 2004 Fabia Mk1 kullanıcısıyım. Size ilk önce kendi deneyimimi yazıayım. Aklınıza yatarsa ona göre düşünürsünüz. 2 sene önce benim Fabiamın da sol kapı hoparlörü patlamıştı. İlk seçenek olarak gerekli ölçüde markalıı bir hoparlör alıp eski hoparlörün soketini kullanacaktım. Bunla ilgili montaj videoları youtube'da mevcuttur. Fakat yakınımdaki oto ses sistemleri yapan ve oto teyp.hoparlör, vb ürünler satan bir dükkanın elemanı, benim arabaya uygun soketli orjinal (belki de yan sanayi) volkswagen kapı hoparlörlerinden elinde olduğunu, diğer hoparlörlere göre daha verimli olacağını söyledi. O tavsiye, bana hem fiyat olarak, hem de soket girişinin uygun olması yönünden mantıklı geldi. O zamanlar tek hoparlör için 150 tl gibi bir rakam verip kendim monte ettim. Siz de bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. Yaşadığınız şehirde bir oto ses sistemleri dükkanından satıyorsa eğer arabanıza uyumlu orjinal veya yan sanayi wag grubu hoparlör alabilirsiniz. Bu seçenek uymazsa, başka hoparlör kullanacağım derseniz, el yatkınlığınız da varsa eğer ilk yazdığım seçeneği de uygulayabilirsiniz veya oto ses sistemcilerine yaptırabilirsiniz.