abi valla ben de manuel tsi 1.4 aldım.
bende 1 ve 2. viteslerde anlık bazen 40 litre yakıt değeri görüyorum
benim araç birkaç gün oldu bende ama birkaç kez 3-4 bin devirlerde vitesleri değiştim,araç o zaman resmen uçuyor ama kullanma kılavuzunda daha 80 km ye gelmeden vites değiştir diyor:) (yol bilgisayarı ) ya kardeşim normalde 80 den sonra 5.vitese geçilirdi diye biliyorum ama bu tsi araç daha 60 ta 5.vitese geç diyor.ben birkaç günlük kullanımda ortalama yakıt değeri 9.7 ye ulaştım.(full şehir içi) araba 4 yada 5.vitesteydi 170 falan yaptım ama sanki bir 170 yaparsın daha diyo sana araç:) 340 mı eder:p
ben van da oldugum için limitleri test edemiyorum,heryerde kamera sistemi her yerde yer barikatı:D
aracı 215 e fulledim. yol bilgisayarı 520 km diyor ama sürüş tarzına göre onu ayarlıyor. yani eger yol bilgisayarına uyulursa bu araç sanırım 800 km i cok rahat görür bir depoyla(şehir içi) 5.vites 60 la giderken anlık tüketim 4 litre falan oluyor ama her 0.5 sn de degisiyor bu değer. yani düşük devir yüksek viteste gidince araç hiç ama hiç yakmıyor.
şayet yüksek devir düşük vites olunca sakın bakmayın anlık değerlere:)
bu gemi gibi araç 1.4 motorla resmen bir güç ünitesi.
valla ben rodaj modaj anlamam .düzgün bir yol bulursam aracı 230 a kadar çıkarıcam.
atmosferik araç tsi araç arasındaki kullanım farkları hakkında detaylı bilgisi olan varsa ve bunu paylasırsa cok sevinirim.
yol bilgisayarına kalsa araç 60 km hıza cıkınca 5 e atmak gerekiyor ,bu durum da bana ters işte:) yinede rodaj dönemi sonuna kadar o aptal bilgisayara uymayı düşünüyorum(arada kaçamak yapcam tabi)