Yalıtım, dolayısı ile malzeme kalitesi 2 kasada daha iyiydi.
3 kasadaki opsiyonlar yıldan yıla değişmekte. Bu arada manuel klimalı Style yok. yada ben hiç rastlamadım.
Misal ilk 3 kasa 2015 Style da manuel koltuk, sileceksiz arka cam, anahtarsız giriş/ çalıştırma, çarpışma önleyici radar sistemi, otomatik bagaj var. 2016 da bunların yerine sadece elektrikli baklava desenli koltuk ve silecekli arka cam almış. Diğer özellikler yok.
2 kasa ile çok oynanamıyor opsiyon özellik vb bakımından. Ama 3 kasada bu konuda çok zengin. İstediğiniz her tür opsiyonu sonradan takabiliyorsunuz.
Ben yukarıda bahsettiğim gibi deri koltuk hariç aracımı Prestige nin bile üstüne çıkartmıştım. Koltuk da buldum ama kur farkı ekonomik kriz vb olunca ertelemek durumunda kalmış ve sonrasında araç değişimine gitmiştim.
Aracıma sonradan yaptırdıklarım, 18" Oem Prestige jantı, Acc, hayalet gösterge, F1 direksiyon, yeni tip ışıklı Tiguan vites topuzu, kullanıcı atama, Esp On/Off, manevra park freni, bagaj kapağı üzeri led stoplar ve aklınıza gelen gelmeyen tüm gizli özelliklerin açılımı. Kapı içi şemsiyelerden, oem buz kazıyıcıya kadar eksik herşeyini temin etmiştim.
Temiz bakımlı bir 3 kasa sizi tatmin edecektir gibime geliyor.
Dediğim gibi yeni yenidir...
Konumu inceleyebilir, merak ettiğiniz kısımları sorabilirsiniz.
https://www.skodaturkey.com/index.php?topic=42318.0