škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid yol bilgisayarı sorunu

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertuzn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Herkese hayırlı forumlar ve iyi günler dilerim , daha önce hiç başıma gelmemiş bir konu ve araştırmama rağmen karşıma bir bilgi çıkmadığı için sizlere danışmak istedim.
Skoda Rapid 2014 spaceback modeliyle aranıza katılıyorum araçta swing radyo mevcut aracı ilk aldığımda ortalama yakıt gösteren ekranda bir sorun yoktu daha sonra telefonumu bluetooth ile bağladım ,kadranda bulunan ekranda telefonumla ilgili tüm işlemleri yapabiliyorum gelen aramaları yönetme ve yeni arama yapabilmek gibi ve tüm tuşlar çalışıyor bundan yana bir problem yok lakin bir türlü araç bilgilerine erişebildiğim ekran gelmiyor(ort tüketim vs)
Geçen gün telefonun bağlantısını kesip tekrar kurarken bir ara ortalama tüketim gösteren ekran geldi daha sonra ekte gösterdiğim tuşa bastım ve telefon menüsüne geçti hangi tuşa bastıysam basayım ortalama tüketim menüsüne bir türlü dönemiyorum bilgisi olan veya daha önce başına gelen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı mkoray79

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O gösterdiğinin yanındaki küçük oklu köşdeki tuşa bas ve gösterdiğinle yukarı aşaği yap. Kullanma klavuzunda yazıyor aslında uzaklarda aramana gerek yoktu. Kolay gelsin

Çevrimdışı mertuzn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
hocam cevap için teşekkür ederim ama o tuşa bastığımda da aynı yerde kalıyor sorun orda işte , tuş mu çalışmıyor acaba diye telefon menüsüne girip geri tuşuna basıyorum çalışıyor ama ort tüketim menüsüne geri dönmüyor yabancı forumlarda konuyla alakalı bir kaç başlık gördüm(Onboard trip computer stuck in phone mode) ama bir sonuç paylaşılmamış , gerekirse bluetooth menüsünü bir şekilde iptal etmek istiyorum harici bir şekilde bağlantı kurabilirim,tüketimi görememek biraz can sıkıcı oluyor.