škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2012 fabia farlar yanmıyor!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DERYOP

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
merhaba,

aracım 2012 fabia. bugün sabah işe giderken ön farların yanmadığını fark ettim. far anahtarını açık konuma getirdiğimde iç aydınlatmalar yanıyor, ekranda far sembolü çıkıyor ama farlar yanmıyor. uzunları açında sembol de çıkmıyor. selektör atınca bi problem yok. sigortasını kontrol ettim bi problem yok. ön iki far bu şekilde. acil destek lütfen..

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ampullerin kısaları ayrı, uzunları ayrı yanar genelde. Kısalar yanmış/kesilmiş olabilir. İki ampule denk gelmesi ilginç!? Tek sigorta mı bilmiyorum. En doğrusu ampulleri söküp kontrol edilebilir. Ampuller sağlamsa düğmede de sorun olabilir?

Çevrimdışı DERYOP

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ampullerin kısaları ayrı, uzunları ayrı yanar genelde. Kısalar yanmış/kesilmiş olabilir. İki ampule denk gelmesi ilginç!? Tek sigorta mı bilmiyorum. En doğrusu ampulleri söküp kontrol edilebilir. Ampuller sağlamsa düğmede de sorun olabilir?

işin tuhaf tarafı yolda giderken birden yanmaya başladı. ertesi gün sabah yine yanıyordu. akşam açtım  yanmıyordu. değişik bi durum. far kapaklarını açtım fabrikasyon herşey hiç dokunulmamış..

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Muhtemelen sarsıntı ile temas eden bir bağlantı sorunu var. Ya da far rölesinde problem var.

Çevrimdışı DERYOP

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Muhtemelen sarsıntı ile temas eden bir bağlantı sorunu var. Ya da far rölesinde problem var.

gösterdim bir ustaya sinyal kolunda problem var dedi. değiştirecek inşallah düzelir..