škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2024 fabıa yakıt

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kocayusuf3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Araç 2024 Kasım çıkışlı, aldığımdan beri 7,3 lt  son depoda 6 litre cıvarında ortalama yakıyor. Araç 4200 km de, aracıda agresif kullanmayıp üzmeden kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini beyan ederlerse sevinirim,şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyorum.

Çevrimdışı Cemal ÖZ

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhabalar,

benimki de 2023 model... İstanbul, şehir içinde trafik, yük durumu vs.  de  7-8 lt arası yakıyor.. Eşim kullanınca daha da artıyor   ;D
Ama geçen karda Bolu ya gittik, ful bagaj + 3 kişi.. Abant, Gölcük gibi mesire yerlerini gezdik. Hız sabitlemesi ile gidip geldik 118 km de kullandım  ( arada 125 km) .. ortalama tüketim 5,8 Lt yi gösterdi.
bence makul değerler..

Çevrimdışı baknedicem

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Araç 2024 Kasım çıkışlı, aldığımdan beri 7,3 lt  son depoda 6 litre cıvarında ortalama yakıyor. Araç 4200 km de, aracıda agresif kullanmayıp üzmeden kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini beyan ederlerse sevinirim,şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyorum.

herkese iyi bayramlar

2024 fabia  uzun yolda 90 ını geçmessen 5.4  biraz gaza yüklenirsen 7.4 :) iki kişi , bagaj yarı dolu   yani kısacası E modda kullanın 90 nı geçmeyin