konulara bakınca iyice heyecan yaptım, benim tamponda bmw deki gibi siyah şerit de var onu sökersem işin zor kısmını hallettim demektir. servis kitapçıklarına bi bakayım. atilla abi senin aldığın satıcı kargoyu takip nolu mu yolluyor? ptt insafına kalmak istemiyorum, kil im kaybolmuştu zamanında.
Siyah şeridin içine gömebilirsen süper olur, tamponu sökmekle falan uğraşmazsın. Bu üçkağıt benimde aklıma geldi ama benim corollada şerit merit yok. Sonra kendim şerit yaparım diye düşündüm ama vazgeçtim. Bunlarla uğraşana kadar tamponu söker takarım zaten elli kere:)
Teoride yolluyor takip no, ama bakalım göreceğiz neler olacağını... GG den bile alışveriş yaparken bir sürü problem yaşanıyor, adam taaa elin Çin'inden yollayacak. Bizim profesyonel kargo şirketlerimiz bile çuvallıyor sık sık (bunun bir örneğini daha bugün yaşadım. Ankara'dan İstanbul'a getiremediler benim paketi bir türlü), Çinli hongkongposta verecek, o uçuracak ptt'ye verecek, o da bana getirecek vs.vs.
Sıfır problem olursa çok şaşırırım açıkçası..
İstersen bekle, benim alışveriş tamamlansın, yaşananları paylaşırım, ona göre alırsınız...
Olmadı, benimkini paylaşırız, nasılsa yapıştırmalı, bir ay senin arabaya, bir ay benimkine yapıştırırız..
Ya da sakat bir yere parkederken alo dersin bana, söker getiririm aleti, takıveririz senin arabaya
(Zihni Sinir Projeleri yarışması var mı? Procem geldi gece gece bak:)