škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Deliksiz park sensörü...

lrfan · 171 · 66405

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
tamponu kendimiz sökecez de nasıl. konu başlığı olarak bulamadım. zor olur mu tamponu sökem işi.

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Köksalcım kargo takip no geldi de, kargocuların bundan haberi yok galiba :) Hala sistemde gözükmüyor.. Araştırdım Çin'de böyleymiş:)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: atilla;374758
Köksalcım kargo takip no geldi de, kargocuların bundan haberi yok galiba :) Hala sistemde gözükmüyor.. Araştırdım Çin'de böyleymiş:)

5-8 gün sonrasında görünmeye başlıyor genelde

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Evet sitede de öyle yazıyor İrfan Hocam, o yüzden pek takmıyorum kafama. Nasılsa günün birinde gelir, yaşımız genç daha:)

Romanya'dan birisinin yorumunu okumuştum, kargo geldi ama hala tracking no girince "No tracking info is found" mesajı alıyormuş:)

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Hacı Köksal;372603
konulara bakınca iyice heyecan yaptım, benim tamponda bmw deki gibi siyah şerit de var onu sökersem işin zor kısmını hallettim demektir. servis kitapçıklarına bi bakayım. atilla abi senin aldığın satıcı kargoyu takip nolu mu yolluyor? ptt insafına kalmak istemiyorum, kil im kaybolmuştu zamanında.

Gel Sen Gel Servis Karşında Duruyor Boşver Kitapçığı :D Ben O Manuelleri Ezberledim Artık :knp:

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: atilla;374808
Evet sitede de öyle yazıyor İrfan Hocam, o yüzden pek takmıyorum kafama. Nasılsa günün birinde gelir, yaşımız genç daha:)

Romanya'dan birisinin yorumunu okumuştum, kargo geldi ama hala tracking no girince "No tracking info is found" mesajı alıyormuş:)

Şimdi tekrar kontrol edeyim dedim, çalıştı:) Daha Çin'de uçak bekliyor bizim alet:)
Neyse, kargoya verilmiş yani, yok bir problem...

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Çin'den yurtdışına gönderimi yapılmış 2 gün önce...

PTT'nin web sitesinde de gözüküyor.

Çin'den siparişi olup takip etmek isteyenler http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php adresinden tracking no ile sorgulama yapabilirler.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bizimki henüz PTT'de görünmüyor...Aslında hemen kargoya verilmiş ama PTT'de görünmüyor.Zaten henüz 10 gün olmuş..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Benimki yanlış hatırlamıyorsam 30 haziranda kargoya verilmişti. Bugün TR'ye inmiş, gözüm aydın :) PTT web sitesinde Çin'deki işlemleri de görebiliyordum.
Benim kargo bayağı hızlı gelmiş o zaman. Chinapost yerine hongkongpost tercih edilebilir sürat açısından...

Aşağıdaki bilgiler PTT web sitesinde gözüken bilgiler... Çin'deki hareketler bile gözüküyordu...

NO   TARIH (Date)   EVENT   YAPILAN ISLEM   ISLEM YERI (Process Place)   OFIS (Event office)

30/06/12 09:59     2012-06-30 09:59:00     Receive item from customer (Otb)     Gonderi musteriden alinmistir     CHINA (Yurt Disi)

04/07/12 14:19     2012-07-04 14:19:00     Insert item into bag (Otb)     Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)     CHINA (Yurt Disi)

06/07/12 12:50     2012-07-06 12:50:38     Receive item at office of exchange (Inb)     Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi     TÜRKIYE

Çin'den İstanbul'a 6 günde geldi, bakalım Yeşilköy'den Kartal'a kaç günde gelecek :)

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı atilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Hacı Köksal;376468
atilla abi sen kartalda mı oturuyosun?

yes sir... :)

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hadi bakalım hayırlı olsun. ulaşsın da elinize uygulamalarınızı bekliyoruz.

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: atilla;376469
yes sir... :)

ben de kurfalı mah.deyim, tam olarak neresindesin bi ara geleyim yanına :)