Hacı Köksaalll.... Elantra mı ouuuw?
Köksal,sana kötü bir haberim var...
2 tane sipariş vermiştim, 1 tane gelmiş
Birisini sana verecektim ama kısmet değilmiş... Mesaj attım satıcıya, sipariş 2 idi, neden 1 yolladınız diye... Sorry cevabı geldi:) Siparişte hata yapmışlar. Ödemeye baktım, 1 tane parası tahsil edilmiş... Bir an acaba 2 tane parası ödedim de 1 tane mi yolladılar diye düşündüm, ama yok 1 tane parası gözüküyor hesapta...
İsterseniz tekrar sipariş açın yollayalım dediler...
Neyse, isteyen ve ihtiyacını görecek olanlar toplu alım falan da yapabilir. Gümrüğe takılsa bile, çok pahalı birşey olmadığından vergisi falan çok tutmaz.
EDIT : Montajını yapamayan olursa, hangi soket nereye takılacak diye soran olursa, forumca toplaşıp önce o kişiyi dövmemiz, sonra da forumdan atmamız lazım
Sadece iki soket var: birisi bandı, diğeri buzzerı kutuya bağlıyor, birbirinden farklılar, yanlış montaj şansı yok. Bir de tabi fren lambasının oraya bağlanacak + ve - uçları...
EDIT 2 : Kargo konusunda da bilgi vereyim. Siparişi 28 haziran gecesi verdim. 30 Haziran'da Çin den kargoya verildi. 6 Temmuz'da İstanbul'a geldi. 10 Temmuz'da da elime ulaştı... Yani toplam 12 gün... Ürün hava kabarcıklı mektup zarfına konmuş, dış kutusu falan biraz ezilmişti, ama ürüne herhangi bir zarar gelmemiş. Dış/iç kutusu çok sağlam değil, ince karton. Yani kargoda üzerine ağır birşeyler koyarlarsa ezilebilir.