Pert araba orjinali gibi olmuyor, çok pişman olmada sonra... Ama yok takıntılı adam değilsen bilemem, ben kusursuz olsun isterim.
araba oraya buraya çekecek, 180'i geçince zangır zangır titreyecek, hele hele elektronik bi aksamda pertizim varsa alabildiğine rezillik. Ayar tutmaz, olmaz, beğenmezsin vs...
Ama alıp yaptırıp başkasına dayayıp kâr edeceksenizde ayrı mevzuu tabi, bu işi yapan kankalarım var sanayide. Hatta isim versem çoğu Ankaralı bilir
Bunda mavi bi Cooper vardı, pertten almış toplamış, ama adam deli ressamlar gibi, psikopat yani öz sanatçı. Babası zaten ankara'nın efsane kaportacılarından. Dedim haci ver iki tur Mini binem, verdi, sürdüm test falanda ettim şerro harbici iyi toplamış, buna 24'e mal oluyor cihaz (ha unutmadan Mini nefretim yersiz değildir başka başlıklardaki, tırtıdan şişme bi araba, yerden bi cihaz başka esprisi yok o paraya)...
Sonra Bilkent çevrem geniştir, geçen gün Bahçeli'de bi buluşmadayım kankilerle, lan bi baktım bizim o Mini, dedim gardaş gaça aldın, dedi 30.000 lira :++: :++: Zengin Bilkentli ne anlar arabadan tekeri patlak araba versen farketmeyeni var o camiada.
Hiç ses etmedim. Bu ne bir ne iki.... Çok görüyorum buralarda çok popüler.
Asla orjinal tadı alamazsın benden söylemesi. Bu 2. el işinde böle ucube arabalara yönelmemeni öneririm. Daha bilindik piyasası olan arabalara yönel, ille spor olacaksada bu arabaların spor versiyonlarına bak, temiz ağır kazasız bişiy bul al binersin paşa paşa maceraya atılmaksızın.