Herkese Merhaba;
Maalesef bu forum ile başımdaki tatsız bir durumdan dolayı tanıştım. 2001 model 1.4 Fabia sahibiyim. Tekirdağ'da 2 hafta önce yağan yoğun kar süresince yaklaşık 15 gün arabamı çalıştırmadım. Sonrasında 1 haftadır herşey normal şekilde kullanıyordum. Ancak dün sabah kumandayla kapıları açmaya çalıştığımda, sinyal lambaları yandı fakat kapılar açılmadı. Anahtarla açmaya çalıştım ancak o da işe yaramadı. Biraz zorlayınca sadece şoför kapısı zorla açıldı. Servise gittim, beyinle alakalı dedi ve beyni değiştirmek yerine (çok masraf olacağı için) sistemi iptal edip, sanayide daha basit bir kumanda sistemi taktırmayı önerdi. Arabayı sanayide iyi bir elektrikçiye götürdüm ve bugün konuştuğumuzda, bagaj-benzin deposu ve 4 kapının merkezi kilit motorlarının yanmış olduğunu söyledi ve sistemin kompleks olduğundan basit bir kumanda sistemi takılamayacağını söyledi. Bahsettiği motorların tanesi 250 TL. ve 6 tanesi 1500 TL ediyor, buna bir de el emeği eklenince nasıl bir fiyat çıkacak siz düşünün...
Durumum özetle böyle;
çok şaşkın ve morali bozuk bir haldeyim, bana bir fikir verebilecek arkadaş varsa çok sevineceğim...
Saygılar.