škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

25 bine kaç model octavia A5 alayım ?

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
selam arkadaşlar !
yaza arabayı değiştireceğim. focus, corolla ve civic'le ilgilendim. açık söylemek gerekirse octavia aklımın ucundan bile geçmiyordu. bi abinin tavsiyesiyle octavia A5'i incelemeye aldım. zaten bu yüzden forumunuza üye oldum. yaptığım incelemeler sonucunda ilk izlenimim iyi. ancak FSI'a lpg takılamaması ve MPI'yın gücünün özellikle böyle bir kasaya düşük gelmesi benim açımdan sıkıntı.
neyse sorum şudur; 25 bin liram var. şimdi ben kaç model, hangi motorlu A5'i alayım ? tabiiki elegance tercihimdir.
teşekürler.
octavia 1.6 TDI elagance 2011

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
25 bin liraya hem A5 hem Elegance açıkcası çok fazla seçenek yok zaten. 2005-2007 aralığında makyajsız kasaların 1.6 ve 1.9 TDI'ları var, fakat kilometreleri genelde yüksek (25 bin lira sınırı için). Motor seçeneğiniz zaten fazla yok. MPI kötü değildir çok, önyargılı yaklaşmayın derim,öyle bir kasada 120 HP'nın altı hangi motor olsa uçan kaçan performans zaten sunmaz. Biraz bulunması zor olsada dizel alın o zaman. Fakat 1.6 FSI ve Elegance yüksek kilometrelide olsa var. Yakış ekonomisi sizin için çok önemliyse dizel alın derim. Bence Elegance yerine Ambiente alın ama düşük kilometre olsun.(dizel için)

Çevrimdışı mxengine

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mxengine;72695
25.000 liraya çok ölü elegance alırsın...
25 bin sınırı benim için biraz pisikolojik bir sınır. sorun değil, bu rakamı aşa da biliriz. ne olur ? bankaya 3-4 taksit fazla öderiz. hepsi bu.

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;72691
25 bin liraya hem A5 hem Elegance açıkcası çok fazla seçenek yok zaten. 2005-2007 aralığında makyajsız kasaların 1.6 ve 1.9 TDI'ları var, fakat kilometreleri genelde yüksek (25 bin lira sınırı için). Motor seçeneğiniz zaten fazla yok. MPI kötü değildir çok, önyargılı yaklaşmayın derim,öyle bir kasada 120 HP'nın altı hangi motor olsa uçan kaçan performans zaten sunmaz. Biraz bulunması zor olsada dizel alın o zaman. Fakat 1.6 FSI ve Elegance yüksek kilometrelide olsa var. Yakış ekonomisi sizin için çok önemliyse dizel alın derim. Bence Elegance yerine Ambiente alın ama düşük kilometre olsun.(dizel için)
dizel kesinlikle düşünmüyorum. benzinli alıp LPG taktırayım diyorum. böyle olunca da elimizde bir tek MPI seçeneği kalıyor zaten. bu motor en azından bi 115 beygir olsaydı, ya da FSI'ya lpg takılabilseydi.............

Çevrimdışı isikayhan

• SIMPLY CLEVER
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
FSI/TSI/TFSI motorlara LPG uygulamasında yeni gelişmeler var, aşağıdaki adreste yer alan başlığın özellikle ikinci sayfasına bakmanızda fayda var:

http://forum.donanimhaber.com/m_36543233/tm.htm
Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

M.Niyazi Saral

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mxengine;72695
25.000 liraya çok ölü elegance alırsın...
http://www.skodam.com/forum_posts.asp?TID=19617&get=last
belki de çok ümitsiz olmamak lazım; dirisi de bulunabiliyor.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: archaeologist;72705
dizel kesinlikle düşünmüyorum. benzinli alıp LPG taktırayım diyorum. böyle olunca da elimizde bir tek MPI seçeneği kalıyor zaten. bu motor en azından bi 115 beygir olsaydı, ya da FSI'ya lpg takılabilseydi.............

O zaman FSi için LPG işini araştırın, sorunsuz ve randımanlı uygulanan yer varsa FSi olan modellerine bakın. Dediğim gibi MPi kötü değil hatta daha içe sinen bir motor bence ama tercih sizin. Mevcut bütcenize göre bulursunuz bir Octavia. Alırken aracı çok iyi araştırıp inceleyin özelliklede FSi ise. Yüsek model düşük km,A5,Elegance,FSi helede fiyatı düşükse çok daha dikkat edin araca.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Octavia güzel seçenek ama yeni kasa passat da düşünebilirsin ama fiyatı biraz artırman lazım 30 000 tl ya bulabilirsin.nede olsa bir üst segment.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
kış çıksın benim 2007 model 49000 km deki siyah a5 clasiği vereyim sana
102 beygir lpgli  sorunsuz bir sistem var üzerinde bana fazlası ile yetiyor beygir sayısı ş.içi 50 km
ş.dışı 90-100 (otoban120 ) km hız sınırını rahatlıkla götürüyor çünkü :-))))))))))

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;72733
Octavia güzel seçenek ama yeni kasa passat da düşünebilirsin ama fiyatı biraz artırman lazım 30 000 tl ya bulabilirsin.nede olsa bir üst segment.
fiyatı artıra artıra nereye kadar ? biraz daha çıksak, az daha çıkarsan şu model var deniyor.

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mdindas;72757
kış çıksın benim 2007 model 49000 km deki siyah a5 clasiği vereyim sana
102 beygir lpgli sorunsuz bir sistem var üzerinde bana fazlası ile yetiyor beygir sayısı ş.içi 50 km
ş.dışı 90-100 (otoban120 ) km hız sınırını rahatlıkla götürüyor çünkü :-))))))))))
model yılı, km si ve rengi tam aradığım gibi. bir de elegance olsaydı....
bu arada kaç istiyorsun arabana ?

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öncelikle hoşgeldin abi :)

Araba gerçekten kaliteli bence gidip bi gör bak incele galeride ondan sonra karar ver :)

Birazdaha üstüne çıkıp 27,500 gibi bir rakama güzel elegance lar var:)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
25 milyar az para değil hatta o fiyata süperb bile alabilirsiniz.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
25-26'ya iyi durumda Elegance bulabilirsiniz ama sürekli takip etemeniz lazım. Fazla duranları ölüdür büyük ihtimalle ama arada düşüyor 27 civarına. İyi pazarlıkla istediğiniz paraya alabilirsiniz. 1.6 MPI motoru A4 kasada kulandım, bence gayet yeterli.