0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TTnet duyunca kıllarım diken diken oluyor , nefret ediyorum onlardan 1 mbt hızım varken 50 kb hız veriyorlardı kafayı yiyiordum hiç bir şey indiremiyordum alın size hız dedim yaklaşık 10 arkadaşımı ve apartmandaki 4-5 daire yi Biri ADSL bağlattırdım ve bağlatanların hepsi 8 MBT'e kadar kullanıyor , 8 MBT'e Kadar 4 GB = 29 TL , 6 GB 39 TL Sınırsız 49 TLBence 8 Mbt' e kadar sınırsız yaptır derim 49 tl http://www.biri.com.tr/hesaplibiri.aspx
Benim tarifem 8 GB 15 GB kotalı sözdeeee 120 GB down taptım hep 8 mbit hiç düşmedi 512 K ya netlimitsiz diye geçiyo.
8 Mbps'e kadar hız seçeneklerinde aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarının 15 GB'ı aşması durumunda, aşılan tarihten itibaren download hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacaktır. Dönem sonunda tekrar normal hızda hizmet verilmeye başlanacaktır. böyle yazıyo ama hız 512ye düşürüldüğünde ekstra para almıyor kulağa mantıklı geliyor.
Dediğim gibi TTnet inde öyle bi tarifesi var ama ben 5 aydır kullanıyorum hiç 512 ye düşmedim o kadarda aştığım halde:ok:
Öğrendim şimdi 15 gb geçince para ödemiyosun ve çoğu kişide hız 512 ye düşmüyomuş:D