Multijetli bir manyak tanıyorum ama dizel kullanmayı daha tam öğrenemedi. Bugünkü rekorum 3.8 lt / 100 km idi. Ortalama hızım 55 km idi. 2 kez marş bastım soğuk motorda vs vs. Öğrendikçe daha az yaktırıcağız bakalım
Rakım farkı?
bu arada dikkatimi çekti. 64000 olmuşsn hakan ankarada görüştüğümüzde 40 lardaydı km
He yav aha şindi 64.550 falan olması lazım
Sağlam biniyoz vallahülazim geldikten beri
Efficient Grip'in kuru zemin yol tutuşu nasıl Hakan?
Şimdi yukarda Allah var güzel hocam. 40 km/s ile sabit slalomlar çektim, kavşaklara 60 la daldım, frene gömmeler, sert kalkışlar yaptım hiç cortladığı bi an olmadı.
Bi 60 ile kavşağa dalınca sınırlı gayet kontrollü kaydırıyordu o da çok büyük bişi değil yani lap diye çevirip atmadı, ben spine kontra vermeye hazırlamıştım kendimi ama gerek kalmadı bile.
Bide mesela 140-150 ile gidiyorum, ani şerit değişimlerinde mesela lap diye sağ sol çekiyorsun, hani o şerit değişimi bittikten sonra ki ilk doğruluş esnasında arka taraf bana bir an için yaklaşıp uzaklaşıyor, kayma değil asla sadece G yemekten oluyor.
EcoContact 3'lerimde yoktu.
Bir diğer konu sessizlik ve konfor, nası bi güzelliktir abi, net tavsiye geçerim bu konuda.
Lastikten bi şikayetim yok, 200'e yapıştırıp Ankara çevreyolunda durmadan gidiyordum viraj falan dönüyordu tehlike açmadı. 180-200'lü hızlarda en sağdan en sol şeride falan çok rahat geçiyor.
Birde T değil, H sınıfı lastiktir, bu ebatta pek H olmaz