Heyt be ne konu acmisim, benden az yakmayi basarabilen var mi acaba baya baktim ama rastlamadim sanki :p :p
Geçtiğimi sanmıyorum, ama 3.3 efenim.:hhh: Hem de defalarca kez.:heyo:
1.2 ler TDI lara yaklaşıyorlar Abi rekor bekliyoruz senden:D
Adamların alt yapısı uygun Doğan, yapacak bir şey yok.
Ama merak etme, daha fazla yaklaşamazlar.
octavia nın classic donanımında yol bilgisayarı yok araç da babamın olunca hem kasıp hemde hesaplamak zor oluyor bir de daha ağır bir araç büyük ihtimal sen kullansan da ulaşamaz fabianın değerlere
Octavia'nın fabrika verileri Fabia'dan da Cordoba'dan da düşük. (manuel viteste tabii) Yani DSG'yi bilemem ama, manuel viteste iyi bir kullanımla çok daha düşük bir tüketim elde etmek mümkün. Kaldı ki DSG tüketimde en azından fabrika verilerine göre kayda değer bir artışa neden olmuyor. Yani "mümkün".
bugün bütün gün ankarada dolaştım.
güzergahım: çankaya birlik mahallesi-turan güneş bulvarı - kepekli iniş- çayyolu- çayyolu içinde dolanma - etimesgut içinden istanbul yolu fabrikaya -dnüş tekrar aynı güzergah çayyolu - konya yolu volvo - balgat içinden hoşdere - tekrar birlik mahallesi
bu güzergahta ortalamam 5,4 idi arabada sürekli 2 kişiydik ve peder olduğu için malesef klima açıktı
sonrasında yozgata geldim. arabayı pedere bıraktım ortalamam 6,1 di şehirler arası elmadağ taraflarıdna ankar aiçinde yaktığımdan fazlasını yaktım
Yunus Emre, tek kelimeyle mükemmel.:ok: Bu devirde, bu çağda alınacak motor TSI'dir artık...
Ben 90 ile giderken devir 3000 de oluyor.Max. Tork devri bu mesela.Ama tüketiminde fazla olduğu bir devir sanırım.
3000 yüksek malesef. 1,2 lern fabia larda oranları bence bu yüzden uzatılmış.
ben bugn tüm gün 2200 deviri aşmadım nerdeyse yozgata gelirken hariç 220 yı tıklattım yolda
Aslında çok da abartılı kısalıkta değil sanki yav. 1.4 100 hp Fabia, Ibiza ve Cordobada 5. vites 1000 devir hızı o civarda işte.
Gerçi bu da çok sıra dışı örnek oldu, ama 1.2 motorlu, 1150 kg'lik, bolca hava direnci yiyen bir araç için fena değil.