söyleyecek bir şey.. Ben yaşayıp görmüşüm. 1995-2009 arasında aynı aracı kullanmışım..
tarttırmışım, benzin almışım.. İddialaşmışım, bir sürü iddia sahibinden bu sebeple yemek yemiş giyinmişim...
İnternetten aracı dahi bulamamışsın.
Klasik bir aractan söz ediyoruz.
Buick Century Custom 1976 ...
Çok merak ediyorsan bu konunun uzmanları var. adresleri ekledim. Arar sorarsın öğrenirsin.
Bilgi aktardım ben burda. Yanlış olduğunu söylemek için mukayese ettiğin sistem bilimsel değil. Tıpkı en başlarda,o yıllarda katalitik convertor olmaz denildiği gibi.. Bu bir düşünce. Ama yanlış. Herkesin fikri doğru olsa zaten tek bir fikir olurdu. Fikirin doğru olması için, bilim insanları deneyerek görürler. Ama suyun kaldırma kuvvetini denemek için de hamama gitmeye gerek yok.
Bu işin piri olan adamlar var. Ara sor bilgi al. sonra konuşalım..
Halen golf gibi bir araçla kıyaslama yapıyorsun. Ben 80 litre benzin koyar temiz 600 km. yol yaparım .
Arkadaşlarımdan bir araba alıp gelirim. Boluya gideriz geliriz., 599 km yol yaparsam hesabı ben öderim. 600 üzerinde yol yaparsam hesabı sen ödersin. öyle katalog ile olmuyor. ben yolladım kataloğu siteye. 13.1 lt/ 100 km..
Horoz Cemal
http://www.horozperformance.net/
Alüminyum, Demir, Çelik, Alaşım, PVC, Deri, Konsol Ne boyamak istiyorsanız, boyası bizde vardır.
Tüm Boyalarımız standart olarak;
UV, hidrolik, Seyreltik asitler,
sıcaklık ( sadece 300 dereceye kadar)
aşınma ve darbeye dirençlidir..
Arayın Boyayalım...