TEM'de gidiyoz,2'den yukarı çıkmayalım mı yani :hanz::hanz::hanz:
Full redline diyon yani :hanz::hanz::hanz:
Hatunlar öyle gidiyor ya, 3'den yukarı çakmaz 6000 devirde anırta anırta giderler :hanz::hanz::hanz::hanz:
Hay ağzını ö... yani ne iyi dedin!!! :++::++:
Ayaş Yolu kopuk uçurtma modundayım, Şekerin ışıklardan sora cillop yol var, 180 civarıyım daha dün.
Solda önümde bi Kalos belirdi, frene bi gömdüm, şerefsizim diskler kızarmıştır. İndim 60 a abi, Selektör korna ve kadar sesli ışıklı küfürlü uyarım varsa açtım. Ben adam sanıyom tabi. Benim göz kör hayvansı miyobumdur gözlük lenste takamam, para saydım titanyum gözlük aldım 3 kere takmadım, arabanın içini görsem hatun olduğunu anlasam küfürlü uyarının sigortayı sökerdim.
Hanaaaa gözü kıstım tabela okumaya çalışır mod, saç uzun belli.
Sağlıyamıyonda EGO arabası dorseli çekicisi bol yoldur. Bunun bana yol vermek aklına basmadı. Anladım fazla üstelemeyi kestim. Sora lan bi ses geliyo, camı araladım daral geldi
Abovvv belki 1'de gidiyo :++::++::++: taam taam kesin 2-3 tü. ben kıstırınca hızlanmaya çalıştı gayrı ama vites atmayı kesin yemedi hipotalamusu. :lol: :lol:
Bi panik oluyolar bi panik oluyolar anlatamam. Mesela parasızlık ekonomiye ittiği dönemlerde arkadan adam dümdüz sövüyo, camdan el çıkarıp bende sövüyom, hoşuna gidiyo, tam geçicekken yanımda yavaşlıyo, bakıyom ağzı çenere pistol namlşusu gibi dönüyor, bende ona sövüyom, elim ileri geri falan gidiyor cama çarpıyor, :lol: hoşumuza gidiyo. Sora kafa attırıyo, kapışıyoz yolda. Bak olaya ya, ne güzel anlaşıyoz, el-kol, dümdüz gitmeler, otoparka geiyom bi oh çekiyom rahatlıyom ya...
Hatunlar direk mavi ekran hatası :++: