forumunuzda gördümki navigasyon konsunda sıkıntı var.ben kia ceratomda 2 yıldır Xetec dtm 700 kullanıyorum.şu anda fiyatı 2250 tl filan.
necvox almayı düşünenler uzak dursun derim.çok kalitesiz.ancak nasıl olduysa araç üreticileri ile anlaşmayı başarmışlar.öaliyeti düşürmek için vw,kia gibi markalar bu firmayı bünyelerine sokmuşlar ama çok büyük bir hata.eskiden kia sorento jeeplerde xetec dtm 620 yada 650 kullanılırdı.kimsede bir sorun yaşamazdı.ancak yeni satılan sorentolarda hepsinde necvox kullanılıyor.araçlar daha 1 ay olmadan servislere geliyor haberiniz olsun navigasyon dvd arızası yüzünden.
benden söylemesi.
aşağıdaki linkde benim yazılarımı navigasyon ile okuybailirsiniz.
http://resim.donanimhaber.com/m_26254722/mpage_2/tm.htm ayrıca bu linkdeki araç benim aracımdır.inceleyebilirsiniz.türkiyedeki tek cerato başka yok başlıklı forumdur.
şu anda igo 2009 kullanıyorum.cihazın tv-dvd-navi-usb 2.0-aux-bluetooth tüm özellikleri bir arada bulunduran piyasadaki en kaliteli cihazıdr.kore üretimidir.kore malı diye sakın burun kıvırmayın onuda belirteyim.forum.donanımhaber.comda en az 30 kişiye aldırdım bu cihazdan.1 tanesi bile geri dönüpte abi nasıl bir şey aldırdın arıza yaptı diyen olmadı.