Araya fazladan dişli mi giriyor? Girsin girsin fazlalık olarak bir dişli girsin. Onun da o kadar arttıracağını zannetmem tüketimin.
Aradaki 2 litrelik fark zaten direkt ciddiye alınacak bir değer değil. Mayham85 bunu örnek olarak vermiş. Yoksa ne o Passat standart 1.8 Passat değerini temsil eder ne de Toledo... 100 binleri görmüş kim bilir ne durumda (bir iyi biri kötü vb.) araçlar. Resmi disiplin ile incelenmesi mümkün değil. Farkın gerçek boyutu ancak resmi tüketim değerleri ile ortaya çıkar.
geçen baktım 1.6 fsi motor ve yanlış biliyomuşum 102 değil 115 bg miş.
şimdi cadde yarışı demeyin alınırım ben yarış yapmam ama sadece nasıl gidiyo hangisi üstün diye test diyelim yoksa ölümünede basmadık ve trafiğe kapalı,asfalt yol :hhh: buda demekki 105 bg tdi,115 bg fsiden üstünmüş :ok: veya benmi iyi kaldırdım vites geçişi yaptım bilemem ama otomatikten gönüllüydü geçişler :haha:
Ooo, o zaman iyice imkansız.
Zaten benim de demek istediğim şartların değişkenliği. 115'lik Golf'ün 105'lik Caddy karşısında sıkıntı yaşamasının en olası açıklaması pilotaj farkıdır. :ok: (teknik sıkıntı demek istemiyorum; FSI olan araçta o kadar ağır bir sorun yoktur umarım)