škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Başlık bulamayınca buraya yazdım - Lastik seçimi

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: BOZTÜRK;77258
26 bin tl ye maloldu Gümüş renk SL (sol) 071 plaka :)
Ben hedefimdeki araca ulaştım Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Hayırlı olsun... Kazasız belasız...

Lastik işi ne oldu? Şahin Kardeşler'e mi bakmıştın???

Çevrimdışı BOZTÜRK

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Evet şahin kardeşlere baktım kafam karışık epey michelin pahalı
goodyear uygun onlar önermiyor Önceki modellerinde sıkıntılar yaşanmış bu effientgriplerde yeni model birşey diyemiyorlar.
öyle ortada kaldım
Lassa revo verelim 125 e tanesini hocam diyorlar bakalım düşünüyorum daha :(

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: BOZTÜRK;77570
Evet şahin kardeşlere baktım kafam karışık epey michelin pahalı
goodyear uygun onlar önermiyor Önceki modellerinde sıkıntılar yaşanmış bu effientgriplerde yeni model birşey diyemiyorlar.
öyle ortada kaldım
Lassa revo verelim 125 e tanesini hocam diyorlar bakalım düşünüyorum daha :(

Goodyear'da problem dedikleri şey, şu HydraGrip'leri çabuk aşındığı için şikayet etmişler duyduğum kadarıyla. Ama zaten HydraGrip yağmur lastiği, supersoft kabilinden. EfficientGrip erken aşınmaz kanımca.

Çevrimdışı BOZTÜRK

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Hafta sonu Lastiklerimi değiştirmek üzere lastikcime gittim Karlastiklerini çıkardılar Goddyear dan önceki modellerini bahane ederek vaz geçirdi Michelın balon yapma riski yüksek dedi ki benim eski kötü bir yaşanmışlığım var michelınla ama lokum gibi de lastikti hani.
   Neyse brigestone turanza ER300 takmaya karar verdik taktıkta tanesi 145 e yola çıktım lastiklere 32 hava bastılar ki ideal sayılır. Bizim buralarda parke asfalt çoktur benim için oradakı yumuşaklık ve ses performansı önemli idi Aman Allahım o ne tam bir taş felaket sifir asfaltta bile gürültü parke yolda arabanın her yeri titremeye başladı içinde hiç duymadığım sesler titreşimler başladı  
    Bastım döndüm bu ne dedim taşın üzerinde gidiyor gibiyim dedim. lastikleri 30 a indirelimdediler ideali odur ama biz yollar kötü old. için 32 yapıyoruz dediler tamam dedim  çıktım yola tamam biraz yumuşadı ama direksiyon hantallaştı yağ gibi direksiyon toplamıyor   yol bilgisayarıda çıldırdı 20-22 anlık tüketimle çıktıım yokuşu 38-40 la çıkmaya  başladım. Gaza dokunduğum anda Yol bilgisayarı 40-50-60 ne verdiyse ara değerler yok oldu Ayağımı çekince çok düşüyor haliyle Ayağımı gaza dokunduğum an çıldırıyor.  
   Tekrar döndüm çıkarın lastikleri dedim hocam sıkıntı ne dediler zararı neyse öderim çıkarım dedim. Hocam senden ekstra bir para isteyemeyiz sen ne istersen takalım canın sağolsun dediler ( taktir ettim kendilerini ki yıllarıdır lastikcimdir bir çok arkadaşımıda yollamışımdır memnun kaldığım için)
   Ama miclelın 195 60 15 yok elimizde bir iki gün içinde gelir Elimde çıkma dört tane çıkma michelın enerji var  onları lastikler gelene kadar kullan hocam dediler olur dedim taktırdım
    İnanın eski %80 ni bitmiş michelın bile daha konforlu. İşte hafta sonu başımdan böyle bir macera geçti büyük bir hatdan döndüm diye düşünüyorum Sabırla okudğunuz için teşekkürler