Sayın Abim;
Bu yazdığın fason ötesi kendini 4x4 zanneden gereksiz taşıtlardır. Tabi adama kazık çakan fiyatlarıda göz önüne al.
Bak ben köy çocuğuyum sayılırım bir yerde, 2-3 tane 4 çekerimiz var, eldende çok geçti. Birincisi bunlara asfaltta binmek için para vereceksen sana acırım. 83 milyara 0 km 3.20d satıyorlar, halka hizmet, Hak'ka hizmet, mekanları cennet o Bavyeralıların... Bedava bedava.
Gelelim senin fasonistanlara, alayıda kıçımın kenarı. Haldex maldex, baksan yaklaşma uzaklaşma açısı yok, parça fahiş, fiyat fahiş, tip desen yok...
Tamamen araba sürmeye korkan garıları kazıklamak için geliştirilmiş tasarımlar. Madem "4x4" diye başlık açtın, ben anlarım ki sana 4 çeker lazım, doğru yerdesin o zaman. Zira asfaltta sürecek araban vardır diye düşünüyüorum.
Bak iki çeşit 4 çeker ile uzun yol yaptım, afedersin adamın anasını belliyor o yol, Fabiamı mumla aradım 205 beygir V6 Frontera'da, Fabiam var ya, asfaltta Cadillactır onun yanında. Virajlarda tik tik atıyon bilmem ne.... Bi ton ıvır zıvır, asfaltta bineceksen git araba al.
Gelgelelim araziye, aha bu yazdığın garı arabalarının eline verilecek ne kadar uzvu varsa Ford Ranger'ımızla veririm, o kadar iddialıyım. Makinede yükseklik var, e sürekli çamurda kayıyor, zart çamurluk ağaca çarptı, zurt kaydım arka kapak kayaya girdi... Parça gani... Gidip alıp geliyorum yine bizim arazide kendim montalıyorum.
Araba atletik, makine güçlü, şanzıman desen şanzıman, kıytırık öle eletronik manyağı sistemler değil, (diferansiyel kilidi elektronik gerçi) 4L mi 4L, 4H mi 4H, taktığın vitese göre yürür araba kafasına göre değil.
Ya gidip 2. el temiz bir Amerikan alacaksın tüplü, yada gerçek atletik, hizmet etmek için üretilmiş saf bir araç.
Gidip şunlara 70-80 lira verince kendini eleştirdiğinde uykuların kaçmayacak mı? Ben ne yaptım der adam kafayı yer akıl hastası olur. Alayıda sıpastık fason özürlü araçlar.
Gider erkek gibi bi Thunder alırsın, 35 milyarın cebinde kalır, nerede harcarsan harca. O yazdıklarına her tür arazide çakar. Makinesi yeter, direksiyonuna geçince gücü görüp hay an..... diyeceksin.
http://www.sahibinden.com/thunder_4x4_48_000_km_de_-56WQQaXQQ18105203WQQpXQQdisplayitem