aynı sorun bizim arabdada varda bu söküp silikonlama işine belediyedeki şoförlerin nerdeyse hepsi sakat dedi başka bi çözüm yolu yokmudur daha öyle aşırı bi ıslaklık olmuyo sadece yıkadığımda eşikte çok az bi birikinti oluyo ama mağlum yılanın başını küçükken ezmeli beklemek istemiyorum bi an önce derdim bitsin istiyorum ne yapabilirim sizce
Sakat olan bisey olsa bizim gibi tamirci olmayan insanlar bile yapıp olumlu sonuc almazdık, olay belli,
birinci olasılık;giderler tıkanınca, iceride biriken su yükseliyor ve iceri sızıyor,
ikinci olasılık;4. resmimde gayet acık gözüküyor, değerli Skoda mühendislerimiz oraya bir punta veya vida atmadıkları icin, zamanla orası acılıyor, kapı icine sızan suda ordan iceri giriyor, normalde kapı sacı ile metal plaka arasında fitil var, fakat aralık zamanla arttığı icin fitil ise yaramıyor, bu yüzden silikonla bu isi hallediyoruz, belki sen daha saglam olsun deyip, matkapla delip vida atarsın o ayrı, (bu yöntem bence gereksiz, çünkü deldiginiz yer zamanla paslanacaktır)