bende bir gün bir olaya vakıf olmustum . su anki kullandıgım arabamın sigortası bitmek üzereyken sigortacı aradıki aracın sigortası bitiyor uygun oldugun bir ara gel . tamam dedim hemen gittim . iceri girdimki bizim sigortacıyla bir adam cok sıkı bir pazarlık ediyorlar . satıcı sigortacıya land rover marka jeep i satmak üzere . pazarlık ediyorlardı . sözde sigortacı heryere göstermis hatta il dısına götürmüs arabayı herkez süphesiz al demis cok temiz araba cok iyi durumda cok iyi kullanılmıs v.s . en son tokolasmayı pazarlıgı bitirdiler satıcı hayırlı olsun dedi parasını aldı ,notere gittiler satısını yapmislar . o ara benim arabanın sigortasını yapti baska biri. cıktım is yerinden . bir kac gün gecti aradan düsündümki sigortacı araba aldı bir hayırlı olsun bile diyemedim gidip hayırlı osun diyeyim bir cayını iceyim . gittimki isyanları oynuyor . abi dedim gecen gün diyemedim Allah hayırlı etsin düzeltelim sunu dedim . Allah belasını versin dedi sorma basıma gelenleri . ne oldu diye sordum . bir kac saat sonra torpido gözünü bir actim dedi, baktım araba takla atmıs bir vaziyette darmadagın yerde yatıyor . yok mazot dökülürken fotoları , yok kaporta paramparca olmus , yok camları patlamıs, yok bilmem ne bilmem ne .. bunları duyunca hayretler icinde kaldım . yani en ince ayrıntılara göre cekilen resimleri adam unutmusmu nasıl olmus hala düsünürüm ben . görünce dedi bunları beynime kan sıcradı. yanılmıyorsam 50 bin tl vermisti . ortada ne adam ne para dedi . inanın sasirdim dondum kaldım . o kadar ustaya servise sor araba pert cıksın vede alıcı sigortacı olsun .. buyurun yorumunu siz yapın ..