:)sevgili Gomutanım, :++:Skodayada akıllı adam biniyor zaten, biz markaya para vermiyoruz, kaliteye, saglamlığa, güvene para veriyoruz, volkswagen audi saglamlığını daha uygun fiyatlarla sahip oluyoruz, Q7 dede tdi motor var, benimkindede, düsün saglamlığını sen, bence tek dez avantajı, TR de özü bilinmedigi icin piyasası cok iyi degil, onun dısında herseyinden memnunum skodamın,
gel seninle bir karsılastırma yapalım, 3 yıl önce Fabia 1 tdi aldım, o zamanlar o paralara 2 yasında düsündügüm araclar Fiesta, Corsa, C3 idi, sen olsan hangisini alırdın? bundan önce Skoda ile hiçbir gecmisim yoktu, Skoda hakkında tek bildigim karsı komsum, arkadasımın babası, kendisinin elinden her is gelir, kapısında 70 model daha sıfır kadar temiz Opeli var, haftasonları acar motoru subab ayarı filan yapar, motor kapagını soker, eline ince milimetrik ölçüleri alır ayar yapan adam, Skoda Volkswagenle birlesince gitti bi kardesine bi kendine Skoda Fabia 1 aldı,:ok:
sence bu dört aractan hangisi daha oturaklı, güvenli?:hanz:
sahsen Skoda Fabia 1 i aldığım ilk günden beri bir gün bile pisman olmadım, keske sunu alsaydım demedim, bu paraya ancak bu kadar köfte olur,
biz Skodacılar minimum maliyet ile maximum faydayı saglıyoruz Erhanım,:ok: