Sakin sakin yolda gidiyorum, ortalamam 3.6 falan, evede az baya az kaldı 10 km falan, arkadan bir uğultu duydum İstanbul yolunda, pos bıyıklı emmim bize uyuz gidiyoruz diye kızmış olacak ki sağ şeritten (bildiğiniz E-5 olur bu yol) gömçürmüş gidiyor.
Müziği kapadım, camın tekini hafif araladım... Sesi aldım. 120 ile falan geçmiş olacak beni. Benim hızım 80 civarları. Makine L6 4.1 litre. Kesin. Ses V8 sesi değildi. Ama yinede güzeldi, böle düşük devir sesiydi ama yinede çok hızlı gidiyordu
Baktım sağlam gidiyor, gaz yerde heralde. Dedim yürü be koca kurt geliyom lan peşinden dedim :haha:
Beni fark etti, ben dönmüş tam yanında sabitlemiş gidiyorum amcamın arabasına bakıyorum aç gibi :hanz::hanz: (çokda iyi bi Nova değildi ama yolda böle asılanı görmek zor)
Tam yanına yanaşıyorum, bi gülümsüyor, vuruyor gazı yere araba yürümüyor ama önü dikiveriyor hemen o hızda bile bariz burun dikiyor :hanz::hanz::hanz:
Makas falan atıyor haaa! 140'a kadar çıktım 140 la falan gidiyordu baya şaştım. Sonra açıkta biraz rolluştuk, kapıştık, takdir edersiniz ki boy boy açıyor geri yavaşlıyor 145 civarı bi hıza düşüp yanına gelip tkrar açıyordum. Gaza bariz iyi basıyordu. Ama o yaşta o teknolojideki bir motorun hala böle meydan okurcasına gitmesi müthiş, yav o sahne gitmiyor, adam baktı oyun istiyorum, kodu olacak gazı yere, resmen burun dikildi :hanz::hanz::hanz: Ne la bu dedim :++: :++: :++:
Ha burda İstanbul Yolumuzun vazgeçilmezi bir kazada var kenarda, bagajı açık duran Corsanın arka tekeri kırık kopuktur.
:D Ama yoldan çıkmadan kalabilmiş
(kötü fotolar için üzgünüm
)