Daha önceden de bahsetmişimdir 2.5 yıllık HP Pavillion dv6000 Laptopum bozuldu servise götürdüm sorunu bulamadılar bende HP 'den önce ekranı arızalanan 6 yıllık Casper 8640 Laptop ile internete girmeye çalışıyordum ekranı çalışmadığı için monitö kablosu ile LCD Tv'ye bağlar öyle girerdim hem eski laptop hemde özellikleri çok düşük olduğu için eziyet çekiyordum babam bunu farketmiş ve beni bugün dersteyken hem annem hem babam arıyor 2-3 kere çağrı attılar bir an tırstım dedim ne oluyorz annem ve babam arka arkaya aramaz kesin birşey oldu
Hocanın yanına gittim hocam lavoba ya gidebilirmiyim tabi ki de hayır
Telefon ile konuşmam gerek diyemiyorum okulda telefon yasak neyse dedik içimde bir korku ile tenefüsü bekledim tenefüste hemen babamı aradım babamın yanıtı sana akşam süprizim var 7.30 gibi İncirli Ömürün oraya gel annem de o yüzden arıyormuş valla içim rahatladı daha sonra süprizi merak ettim arabaya birşey aldı diye düşünüyordum double din ekran filan bekliyordum ama İncirli de buluştuk ve direk aracın ekrana baktım herşey normaldi
babam dedi bir Vatan COmputera gidelim gittik ve Casper 'ın masaüstü PC'sini aldık aklımda toplama vardı ama babam o olaya pek ısınamadı bizde almışken bizi üzmiycek bir PC olsun dedik özellikleri bana göre iyi hele eski LAptoplara göre çok çok iyi tıktık herşey açılıyor
PING değerim de düştü demek ki Laptop da birşey varmış
İşlemci : Intel Quad Core İşlemci Q9300
İşlemci hızı 2.53 Ghz Ön Bellek : 6 MB L2 Cache, 1333 Mhz FSB
İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Premium (64 Bit)
Anakart : Intel G41 Chipset
Bellek : 4 GB DDR3 1333 Mhz
Harddisk : 640 GB Sata
Monitör : 21.5" Casper
LED Ekran Kartı : 2 GB ATI HD4650 Ekran Kartı - 1024 MB Ayrılmış Bellek
Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
Ses Kartı : Var Mouse : Casper Usb Optik
Mouse Klavye : Casper Usb Multimedya Klavye
Ethernet : 10/100/1000
Ethernet Kart Okuyucu : 20-in-1 Card Reader
DVI Port : Var
VGA Port : Var