škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

lpg filtresi

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar cogumuzun aracı lpg li vede kullanıcıların çogu lpg nin filtresi oldugunu bilmiyor.yılda bir degiştirin derim.bizim yeşilordekte(a4 octavia)lpg takılalı2.5 yıldır degişmemişti degiştirince farketti.gerci triger bakımıda yapıldı ama onun etkisi yoktur diye tahmin ediyorum.arabanın eskiye göre ivmelenmesi arttı
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yılda bir değil 10 binde bir değisiyor:) Genelde içine kum gibi bir şey birikiyor.Senede 1 kerede lpg enjektörleri temizlenmeli.

Çevrimdışı ahmetozdag

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
enjektörler senede 1 değilde 40 veya 50 000 km de temizlenmeli diye biliyorum. Senede 1 temizlense zararı olmaz ama temizleme ücreti gereksiz gider oluyor.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ahmetozdag;80288
enjektörler senede 1 değilde 40 veya 50 000 km de temizlenmeli diye biliyorum. Senede 1 temizlense zararı olmaz ama temizleme ücreti gereksiz gider oluyor.

Biz senede 1 değil 2 kere temizletiyoruz şu katkılı otogazlar çok fena yağlandırıyor enjektörleri usa sökünce her yer vıcık vıcık yağ oluyor temizlenince kendine geliyor araçta o yüzden senede 1 kere temizletmekte fayda var :)

gogo969

• Ziyaretçi
enjektörde sonuçta selenoid valften ibaret.gaz ayarına falan gidildiğinde ustaya rica ile el atmasını söylerseniz zaten senede bu işlemi bir kaç kezden daha fazla yapmış olursunuz der.lpg sisteminin filtresi 20bin km'de bir değiştiriliyor, 10bindede değiştirin ne fark ederki sonuçta fiyatı yüksek mebla olan bir parça değil.hem motor hem lpg sisteminizi daha verimli ve aktif kullanabilirsiniz...