0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki yüceden mi almalıyım yoksa verdiğim linkteki mercekli orjinal farlar işimi görür mü?
hazır konu açılmışken ben de sorayım makyajlı octavia'da mercek var, bu durumda xenon'a geçiş için ne gerekli? http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2899adresinde yazanları okudum H1/H4/H7 tipi kitler sağlıksız deniyor
İrfan abi H7 kullanıyor çokta memnun orjinal D1s vs kitler pahalıdır diğerlerine göre . . A5 için en iyisi orjinal:) A4 kasalar için hala çare bulamadım henüz sadece 1 tanesi için 1350 tl gibi bir rakam verdi yüce düşünün artık . .
benim araçta mercek var (A5FL), bu yüzden daha az parça lazım değil mi ve dolyısıyla daha ucuza gelmez mi acaba?
Sizin masrafınız yok gibi bir şey diye bilirim sadece H7 xenon kit takılcak o kadar ama bunun içinde ampüllerin arkasına kapanan kapak kablolar geçicek kadar deliniyor o da sorun olmaz umarım:)
üstte verdiğim sitede yazanlara göre en sağlıklısı D2S/D1S diyoröyle yapmak için ne gerekir acaba?
Eğer far tipi D2li bir ampulse H kitler uymaz zaten. Ama H ile başlayan kitlerin hepsi uydurmadır, asıl orijinal olan D'li ampuller...
yani ben bu linkteki farlardan alınca h7 xenon alıp kullanamazmıyım ona uyumlu kit mi almalıyım...ben şimdi space h7 5000 k xenon kit i alıp daha sonra farları alıp takacağım bu kit le bu far uyum sağlar mı?