ben zeki ünaldı servisiyle camdan dolayı kasko şirketinin anlaşmnasından dolayı gittim ataya 10 basar.ata nın tek iyi yanı 8-9 çeşit kahve var onun dısında gidilmeye gerek yok
8-9 çeşit kahve yanında çalışan çıtır kadın sayısı fazla, o yüzden de gidilebilir...
Şaka bir yana sadece yıllık periyodik bakım için servise gidilmesini parasal açıdan önermem...Ama bir arıza var da gidiliyorsa o da çözülmüyor maalesef...Ankara'da olan 2 servis (ATA, AND) ikisini de önermem, basit, birçok sürücünün bildiği konuları biliyorlar, onun dışında küstahlar, laubali ler ve çetrefilli arızalarda komple sistem değiştirmeye bayılıyorlar...o kadarını biz de çözeriz yani.Bir tek Ünaldı'yı denemedim, yorum yapmıyorum o yüzden..Ama işin kısacası piyasada usta yok, onu söyleyebilirim, kimse kendini geliştirmemiş, hâla deneme, yanılma ile ve bu arada haybeye boşa parça, ünite değiştirerek arıza çözmeye çalışıyorlar, aldıkları arıza tespit cihazını kullanmayı, mesajları yorumlamayı bilmiyorlar...Benim gerçeğim bu maalesef...