0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimki öyle değil ne dersem dinliyo :D Bol bol ingilizce kitabı oku o zamanda bayağı ilerletirsin:ok:
bu dönem 3 tane ingilizce kitap okudum anlamam gelişti ama yine ingilizce yazamıyoum:hanz: bu arada google transleteden ödev felan yapmaya kalkmayın 0 alır oturursunuz:Ddenenmiştir
Hakketten Doğan şimdi düşündeüm de nerden baksan 11 yıldır ingilizce görüyorum 3 yıldır Almanca ama ne öğrendim
vay bahtı kapalı kader arkadaşlarım ing sınavlarında en fazla alabildiğim not 15-20 kafayı yiyecek durumdayım diğer notlarım full 4-5 ing 1 düşüyor canım sıkılıyor ya. almancada gayretlerimden dolayı hocam 45-46 verip geçiriyorda ingde hiçbir hareket yok
Gramer yapısı olarak, kelimeleri kendisi olarak iki dil birbirlerinden dağlar kadar farklarla ayrılmıyorlar ki. Birini halledip öbüründe yerlerde sürünmek garip geldi. Bana kalırsa, dikkatini toplayamıyorsun.
SErcan kardeşim yuh dememek için kendimi zor tutuyorum. Uğur Abim uzun zamandır ders görüyor olabilirim ama karşıma doğru düzgün hoca çıkmadı hep derslerinde olay olan bazen ağlayıp giden hocalar ile karlışatık sadece biz o dersi gördük öğrenmedik! Ancak bu sene ki hocamız çok daha iyi kendime diyorum harbi anladım çalışma kağıdı filan verdimi yapıyorum ama diğer yıllardan gelen eksiklik çok fazla ne yazıkki özellikle ilkokul döneminde...
Uğur Abim uzun zamandır ders görüyor olabilirim ama karşıma doğru düzgün hoca çıkmadı hep derslerinde olay olan bazen ağlayıp giden hocalar ile karlışatık sadece biz o dersi gördük öğrenmedik! Ancak bu sene ki hocamız çok daha iyi kendime diyorum harbi anladım çalışma kağıdı filan verdimi yapıyorum ama diğer yıllardan gelen eksiklik çok fazla ne yazıkki özellikle ilkokul döneminde...
Ha bir de şu vardır; yabancı dil öğreniminde ipin ucunu bir kaçırırsan toparlaması epey zor oluyor.
Evet o eksikliği hissediyorum hoca birşey anlatıyor o anlattığı şey eskiye dayandımı öyle baka kalıyorum ama bu sene sınıfça hocaya söyledik bize hiç ingilzice bilmiyormuş gibi en başta anlatın diye az çok çoğu şeyi öğrendim ama ağırlık veremedim eksra kendim çalışma yapmadım ÖSS derslerine ağırlık veriyorum ama ÖSS ye girdikten sonra planlarm varbu dil sorununu halledicem :ok:
kardeşler,yoldaşlar yardım pazartesi ödev teslim edilecek,ben kendi çapımda çalışmalar,tarifler falan yaptım,bazısını buldum falan ama daha birkaç tarif eklemem gerek lütfen bu işten anlayanlar varsa yardım ederse sevinirim konumuz: ingilizce,türk yöresel yemekleri tarifi...