Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık iki ay önce 2006 fabia ambiante 75 bg alarak bende bu aileye katıldım. aracı almadan sevgili türker in de tavsiyesi ile epey araştırma yapıp fabia da karar kıldım. siteyi takip ettikçe de yeni yeni özellikler keşfediyorum. aldıktan sonra sıralı lpg taktırdım. ve çok memnunum. hemde 205 lira ile 1450 km yaptıktan sonra daha da bi memnun oldum.
yalnız son 3-4 gündür araçta ilk çalışma zorluğu yaşıyorum. son günlere kadar hemen almasına rağmen şimdilerde biraz marş basmam gerekiyor. benzinden mi diye düşündüm (farklı yerden almıştım) tekrar benzinde kullanıp benzini bitirdim. her zamanki istasyondan aldım ama yine aynı. ilk çalışmada biraz geç alıyo. daha sonra stop edip tekrar denediğimde hemen çalışıyo.
skoda tutkunu olan arkadaşım benzin pompasından olabilir demişti. son zamanlarda arka sağ koltuğun altından eski buzdolaplarının sesi gibi bir tiz ses geliyor. Araç lpg ye geçtiğinde de ses az da olsa devam ediyor. bende yavaştan ondan şüpheleniyorum. ama başka zaman yapmıyor. sadece uzun süre stop ettiğimde (10-12 saat falan) bu sorunla karşılaşıyorum.
sorunun neden olabileceğine ve çözümüne dair yorumlarınızı bekliyorum.
Cümleten iyi forumlar..