Şimdi sana desem ki ben htc diamond aldım önde kamerası var ve aktif olarak kullanıyorum bluetooth ile, GPS i istanbula her gidişimde sıklıkla kullanıyorum ki çok hızlı bir gps e sahip, wifi bulması ve bağlanma hızı sorunsuz, hsdpa yı gün içerisinde belki 30 defa kullanıyorum. Maillerime bakıyorum aktif olarak ve bakmak zorundayım.
Ben yerim o şirket politikasını. Neymiş flash hazzetmezlermiş de eklemezlermiş. Hasstt...ta etmesinler adamı. Gündemin belli bir standartı var ise o olacak arkadaş. 1500 lira diyorsun. Benim 1 aylık maaşım. Çoğu insanın belki o kadar maaşı bile yok.
1000 tl yi sözleşmeli ödeyince tonla para olmuyor sanırım?
Kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz o özellikleri. Ama piyasada 300 liraya 3g destekli görüntülü konuşma sunan bir telefon varken AYFON gibi SÜPER aletin üzerine konacak 2. kamerayı (ki ben yer bulamadıkları kanaatindeyim :++:) çok görmeleri bir yana, insanların bunlara MANYAK gibi para vermeleri başka bir yana. Hem tonla para say hem onca özellikten yoksun kal. Sizin GPS kaç kanal? Standartları neler yaz bi hele
Kamera ile bitmiyor olay.
Apple yaptı hatasını geri adım attı. Baktı satışlar düşüyor e hani yedek parça geliri dedi. Baktı ki yok. Bir şekilde yedek parça satmaları lazım ki şirket batmasın dimi.
Neyse merak etme Gökhanım 2012 de mi ne öne kamera konacakmış sanırım. Artık 5G falan gelmiş olur herhalde :++: