Apple kendi çalışma alanı içerisinde iş görüyor sadece, onun dışında bir esprisi yok. Apple'ın en çok kullanıldığı yerler ajanslardır, prodüksiyon firmalarıdır. Onun dışında kullanıcısı öyle yoktur, olmazda zaten. İşi sadece ve sadece e-mail'di internetti olan gidipte o kadar parayı dökmez, bunun dışında kalan insanda oyun oynamak iki program kullanmak ister,Apple destekli kaç tane oyun var? Çok basite indirgeyerek söyledim üstelik bunu.
Virüs mirüs içinse geç onları Gökhan'cığım geç :hanz:
Standart son kullanıcı için nispeten en sağlam işletim sistemi Linux şu anda, (hadi çokta güvenlik falan denirse) zaten güvenliğin çok ön planda olduğu sistemlerde adamlar kendi yazılımını geliştirip kullanıyor, öyle kalkıpta win 2000 server, unix falan kurmuyorlar,gülerler adama
Matbaa'ya iş yapacağım, video kurgusu(Final cut kullanımı rahat diye yoksa bir Avid'in yanına yaklaşamaz) yapacağım dersen sana aletnatif Apple öneririm, bunun dışında kozmetiklikten başka bir özelliği yok üzgünüm
Uyumluluk falan bitti o devirler, eskisine göre dikkate bile alınacak oranda değil. NASA bile Compaq'in server sistemlerini kullanıyor, hatta sende şu anda bir PC üzerinden nete girip bunları yazabiliyorsun
Erhan'ın belirttiği Amiga örneği mesele
Amiga 500 sadece 7.14 MHz idi ama dönemin PC'leri nal toplardı. Fat Agnus,Denise ve Paula :hanz:Tipik Risc işlemcisiydiler çünkü.
Neyse ben gene çok konuştum :hanz: