valla yine iyisin hakan sen öğrenciyken ben arabaya anca servislere biniyodum.
E zamanın şartları ve kuşak farkı hocam. Babamda köyden okula (24 km, o zaman şimdiki toprak yolda yok) yürürmüş kara lastik ile
sınav için eskiden kağıt öğrenci verirmiş kendi (ne biçim iş lan :haha:) babam kağıtsızlıktan çok dilenmiş anlatır yine ebem, ağlarmış kağıt yok diye, bi tane kağıt la, olanda şerefsizmiş vermezmiş. :hanz::hanz: Yaz olurmuş okul bittiği gibi davara dağa gidermiş. Kafasında psikopat bi yarık vardır, düşmüş öldü sanmışlar, sahide ölmüşümüş diyor köylü. Sora tabi araba yok, rahmetli dedim eşeğin yüklüğün bi tarafa taş, bi tarafa babamın bedeni koymuş, basmış şehre, ama babamın abisi kayıp, eve gitse dedem doğruyacak çocuk niye düşmüş diye :++: :++: :++:
Babam ilk olarak doktorun söverek kafa derisi ile kafatası arasındaki yumurta kalıntılarını aldığını hatırlıyor
Ha niye uçmuş yardan, keçi kaçmış, düşmüş peşine
Bizim evdeki kızlar haftada bir top kağıt duman ediyor ya neler neler. :++: :++:
Babannem edebiyata bi girdimi parçalar beni, susmazda kadın. Oturur inek gibi ağlarız babama bakıp lan şimdi bu adam gerçekten böle şeyleri yaşadı mıyki sahi lan diye. Zira 50 cm önündeki kumanda için beni odamdan salona çağırır :++: :++:
Valla ne desem boş yine bi sayfa konudan alakasız döküldüm, ama asla ve asla saygısızlık etmem. Evin neredeyse tüm işini yaparım, beraber pazara çıktığımızda bir tane dahi poşet taşımaz, taşıtmam. Araba dolu geliriz eve, önden gider apartmanı açarım o gider, ben arkadan 5-6 parti taşı babam taşı. Öledir yani, habersiz adım atmam. Buluşmaya mı geleceğim, önce ben değil peder ister.
Tarla tapan mı, superpowered ameleyim. :hanz:
Asla ve asla bunları yapmam için en ufak bir şey istememiştir benden, hiç bir şeyide istemezde, direk kendim yaparım. Ben babam odaya falan geldiğinde direk zıplarım. Hiç böle şeyler istemedide aslında. Ama otomatik gelişiyor bunlar.
Her ne kadar 18 yaşımdayken kıçımın altında 0 km araba olsada ben kibirliyim abi, kendimle gurur duyuyorum. Her şeyden önce babamın ve ailemin şöförüyümdür. Asla zengin piji imajında olmadım ki değilizde değilimde. Ben babamın parasına hep üzerinde adamın alın teri var gözüyle baktım, bakarımda, bilirde bunu güvenirde bana.
Ama annemle ohoo zaman olur bebe gibi sever zaman olur tekme tokat dalar :++::++:
Şimdi bunları niye anlattım. Abi bu zamanda görüyom, çok fena şeyler var çok. Tamam biz dosdoğru değilizde. Aileyi karşıya alacak, istenmeyecek bi ton ahlaksızlık kötü şey yapan var.
Halbuki ben zaten olması gerekeni yapıyorum, sizin kuşağınızdada böleymiştir zaten. Ama artık bu bile değerli olmuş...