0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhammet hocam Skoda ABD ulkesine ithal edilmiyor maalesef Saolun cok tesekkur ederim, artik daha fazla foruma girme imkanim olacak, ilk maasimlada bir fotograf makinesi alirsam insaallah resim cekerim :lol: :lol: Valla buralar bildiginiz gibi degil abiler, yazsam yazilmaz anlatsam anlatilmaz... Cok baska cok acayip bi yer dusunerek baktiginizda.
Serkan ustanin hediyesi Skoda sapkamla geziyorum, herkes soruyo bu ne diye, araba markasi diyom anlamiyolar, VW diyom onu biliyolar burda bi suru V6 Golf Jetta ney var ordan tarif ediyorum
adamlar uğraşmıyo demekki aşmışlar v6lar v8ler dururken bende binmezdim skodaya:D
Adamlar hyundai'ye biniyor ama..Şaşılacak şey..Gerçi japon ve kore araçlarının içleri genelde plastik kalitesi olarak birbirlerine benzeyebiliyor..O yüzden tercih ediliyor.Ama yinede devasa Amerikan araçları ile çarpışan hyundaicikleri gören ABD vatandaşları yine bu otomobili tercih edebiliyor.Öte yandan Skoda'nın adı bile duyulmuyor enteresan..(Hyundai^yi kötülemiyorum aksine çok sevdiğim bir markadır yanlış anlaşılmasın ama bazı teknik öğeler bakımından da takdir edersinizki Skoda'nın üstünlüğü bariz belli oluyor)
Dun is yerine yanima bi Cek Cumhuriyetinden kiz geldi, benim sapkaya hasta oldu onunda Octisi varmis A5 TDI
Karistirmayin simdi tovbeler tovbesi :p :p Domuz yiyen giznan ne isim olur benim Sadece bizim patron yanima verdi isi ogret diye o kadar bende bi boy calistiriyom kizi hic itiraz etmiyor Atdeve kardes sen ne amacla gitmek istiyosun?