škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ABD vizesi alınmıştır.

Ziyaretçi · 158 · 49819

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Güle güle git güle güle gel.
Alıntı yapılan: hakanerdogan;87478
...Neyse sıram geldi gerdeğe yollarlar gibi mülakata yolladılar...Bi ince adam esmer...

Nörüyon dedi.

Dedim iyi çok şükür sen nassın?...
Herifle aynen böyle konuştuysan tabii ki verecek vizeyi sana hemen.:lol::haha::kiki::++:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;87671
Güle güle git güle güle gel.

Herifle aynen böyle konuştuysan tabii ki verecek vizeyi sana hemen.:lol::haha::kiki::++:

Yav tabi tam öle değildirde, Bak AD vizeci HE ben.

AD: How are you Hekınnn?

HE: Fine, I am doin well, you sir?

AD: Im OK as you see workin hard.

HE: Ye I see. (kaş göz kaldırma)

AD: Whicy University do you study at?

HE: At Gazi University, I study something like economics, to be honest I really do not know how to call this in English :D

AD: Do you like it?

HE: Errmmm In fact I cant be fair but..... hııımmm Yeah I suppose :D

AD: Ovvhh hım (tıssslama şeklinde gülümseme) Do you read about it or ....(valla burda çok hızlı konuştu hipneliğe vurdu baktı laf yapıyom işin aslı dergi veya gazete okur musun dedi ekonomiyle alakalı veya üzerine yaptığın şeyler var mı gibisinden şeyler ama yaz desen yazamam 3-5 kelime seçip anladım, anlıyomda konuşamıyom. :++:)

HE: Yeah I regularly read xxx newspaper and really like xxx's colums. And I am also doing smt. like "broker" at the share market :D :D :D

AD: When will you graduate?

HE: Actually not sure but I think after 4 or 5 years :lol: more likely to 4 years later :D :D

AD: You are not sure ha :D (dedim zıştık vermiyecek :D :D, nerden dedim ya falan olmaya başladım)

AD: Where are you going, in the USA?

HE: Im going to Wisconsin Dells, MT Olympus Water and Theme Park. I am gonna work there as a resort worker.

AD: (başladı PC de yazmaya, biraz sustu :D) OK Hakan, you are fine, your visa is approved, but always keep this papers with you in America.

HE: Ye I know sir.

AD: You know? so youre pretty smart ha?

HE: (yapay sırıtma) Thannk you so much sir!!! (dedim gaçtım :D)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı YGZ96

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ah ah hey gidi pompacilik yaptigim gunler... Eger bi benzincide pompaci olursan en iyi para orda tabi benim benzincin manhattandaydi. 2 pompa var yuzlerce araba alayi tip birakiyor birakmazsa show oluyordu zaten ecdadimi soran soranaydi cunku :D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: YGZ96;87692
ah ah hey gidi pompacilik yaptigim gunler... Eger bi benzincide pompaci olursan en iyi para orda tabi benim benzincin manhattandaydi. 2 pompa var yuzlerce araba alayi tip birakiyor birakmazsa show oluyordu zaten ecdadimi soran soranaydi cunku :D

Pompacılık pek kalmamış diyorlar ihtilal zamanı mı gitmiştiniz :hanz::hanz::hanz::hanz::hanz:

Çevrimdışı YGZ96

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;87694
Pompacılık pek kalmamış diyorlar ihtilal zamanı mı gitmiştiniz :hanz::hanz::hanz::hanz::hanz:

:++::++::++:  4 sene onceydi tabi neler degisti oralarda bilinmez. Bide soyle bi durum var ben isi falan hep kendim buldum sirkete sadece vizeyi aldirttim. Ole olunca daha cok para kazaniyorsun yani ben daha cok kazandim digerlerine nazaran. Son 1 ay pompaci oldum ilk gittigimde o isi bulsaydim deli para yaparak donerdim. Sole ki: Benzinligin guvenligide bendeydi ordaki kulubede falan kaliyordum. Sabah 6 gece 12... Sahip ayriyetten bi maas veriyor zaten e bide her alan tip birakiyor iyi para birikiyor. Dedigim gibi isi iyi secmek gerekiyor hos ne kadar iyi bi iste olursan ol eski WAT zamanlari kalmadi diyor herkes. Imkani olan her ogrencinin tecrube etmesi gerek
Ah ah hele o guney amerikalilar yok mu onlari kesin bul 2000 dolarlik laptopu 100 dolara veriyorlar calinti mal tabi. Ama dikkat yakalanirsan, show must go on olur...:boks:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Ya işin aslı olayın farkındayım. Biraz gıcıkca olacak biliyorum ama pek para kazanma amaçlı gitmiyorum. Ayda 1000 dolar kazansam bana fazla fazla yeter boş gitmem zaten, tamam 1000 çok az belki ama büyük umutlarla gidip fiyaskolanmakda var, orda bakıcaz artık. Çok güzel geçiren olduğu gibi mahvolup gelenide var. O yüzden umutlarla değil parayla gideceğim :hanz: :hanz: :hanz:

Çevrimdışı YGZ96

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Tabi canim tecrube edinmek daha bi onemli...
Zaten tek basima yardimsiz gitmemin nedeni de kendimizi denemek yani bi gidelim bakalim tek basimiza basimizin caresine bakabiliyor muyuz? Sen ayda 1k hedefliyosun ben haftada 1.5k dan assagi kazanmiodum tabi hal bole olunca biraz daha rahat yasiyorsun 1 bavulla gittigin yerde 3 4 bavulla donuosun buda ayri mutluluk..
En nihayetinde dilini gelistiriyorsun, tecrubenin kralini yasiyorsun falan fulun..

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Ağırlık haddi var bavulda, geçince kitliyolar dolarları :lol: :lol: Boş gidicem, bi sırt çantasıyla belki :D

Gümrüklerde eskisi gibi değil, ne ayaksın deyip sorgu odasına çekilen kaç adam var :D :D

Çevrimdışı mkucuk

• Mastır Yoda
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
hadi hayırlısı olsun. amerika vizesi almak ayrı bir gerilim veriyor insana. ama öncesinde şirket sana:
"- maaşınızı kendiniz belirleyeceksiniz"
derse, konsolosluğun kapısında yatarım.:haha: zaten yatmıştım:haha::hanz:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;87702
Ağırlık haddi var bavulda, geçince kitliyolar dolarları :lol: :lol: Boş gidicem, bi sırt çantasıyla belki :D

Gümrüklerde eskisi gibi değil, ne ayaksın deyip sorgu odasına çekilen kaç adam var :D :D

30 kg olması lazım kısa süreli gidişler için, bende 10 yıllık vize var, bir ara Chicago'da işlerim vardı, istemediğim halde bu kadar uzun süre vize veren tek ülke  :D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;87704
30 kg olması lazım kısa süreli gidişler için, bende 10 yıllık vize var, bir ara Chicago'da işlerim vardı, istemediğim halde bu kadar uzun süre vize veren tek ülke  :D

Ben her ay başı giderdim :hanz::hanz::hanz:

Çevrimdışı YGZ96

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Isi ticarete dokmedigim icin sorun olmadi hee tabi full kiyafete yatirdim parayi tabi bizim burda gap magazasinda satilan kapsonlu sweatleri orda sepete atmislar 3 5 dolar, elektronik seyler aldik ama hep kendime fazlasi yoktu.
Aklima gelenler 1 laptop, 2 ipod, iphone, foto makinesi falan bi sorun olmuyor yani isi abartmadikca...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Nike ayakkabıya sarmıştım ben, şimdiki detailing merakım olsaydı o an keşke  :)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bakalım duruma göre, hiç öle çiçekler saçasım yok onu alim bunu alim falan, gezmek öncelik :D