0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakan sen ankarada kala kala bizi unuttun herhalde her yer şahkan mı tabi tutucak 300 kankasıya mygökanın servis 300 de tutar 350 de .
Haftasonusu yaparsanız haber edin de ben de geleyim. İki lafın belini kırarız, gözünü morartırız, pekmezini akıtırız.
gel gel gel şahkana gel , bi mangal partisi düzenler Serkan ustam , biz sucuk ekmek yerken aşağıda bakımda yapılmış olur...not: serkan ustam mesajı almıştır...
Bakım yaklaşıyor benim, Mayıs gibi uyarı verir..Ama ben şimdiden bakıma gireyim diyorum..5 dk önce benim servise sordum.300 TL civarı tutar dedi.Yutkundum , şapkam uçtu..:knp:Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,bujiler vs değişecek veya kontrol edilecek parçalar var.Araç 23.000 km'de.. Ne dersiniz Sayın şahkan, ve diğer arkadaşlar..? Gönül ister Şahkan'a git direk bırak, sorma bişey ama yapacak bişey yok yolumuz düşeceğide belli değil....İlla yetkili servis olsun kazıklanalımda demiyorum.Ama yetkili serviste sağolsun yedek parçada çok indiirm yapıyor.Parçayı alıp vereceğim, bakımı yapacak çok iyi ustam var..Şirket araçlarını götürüyoruz hep.Bursa'nın en büyük yedek parça toptancısı müşterimiz, dolayısıyla parçayı uyguna alma dururum olabilir.( piyasada 1200 TL tutan combo parçalarını 700'e aldı arkadaşım)Yorumlarınız? Fiyat olarak özellikle..
Bizim bakımda geldi.Yeni bayiilik açılmış sanırım Düzce'ye Otokur adında.Buradaki bayiilik kapandığı için oraya gideceğiz sanırım.Araba 15000 Km'de konuştuk 270 dediler ama 15 Mayıstan sonra kampanya varmış.220 TL fiyat verdiler normal midir fiyat sizce ?Şahkan'a ben de babamla gelmek isterdim ama Yol durumu işi bozuyor.Sadece oraya gidip gelmemiz bakım parasını geçiyor