0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar... ben başlık açarken kalın harflerle olmuyor nedense,nasıl yapabilirim? vede bu birşeyler yazınca o yazdığımız yerin altına resim koyuluyor ya onu nasıl yapabilirim?
Mesajın içeriğini neden kalın olarak yazıyorsun onu zaten hiç anlamıyorum.:blm:
Gözü bozuk :dede:ler için olabilir, forumda yaşı 35'in üstünde olan epey bir dede var
:uve::uve::uve::wnk:
bende bu konuda neden eleştirildiğimi anlamıyorum şimdi normal yazı şekiliyle yazınca okuyanın gözü yorulur hele bide uzun olursa sonuç felaket olur dikkat ederseniz aralarda 2 satırda boşluk bırakırımki bir satırdan bir satıra geçerken nerede olduğunu bulamama,göz yanılması,dikkat bozukluğu olmasın diye noktalama işaretlerinede elimden geldiğince dikkat ederimki anlatım bozukluğu olmasın,vurgulamak istediğim yerler daha net anlaşılsın diye eğer isterseniz daha sayabilirim...
Estağfurullah. Eleştiri değil. Ne gerek var uğraşıyorsun bâbında benim yazdığım.:wnk:
uğraşılacak birşey yok normal yazıyorum sonra tümünü tarayıp kalına basıyorum 2-3 snlik iş
Kurduğumuz cümleler içinde özelliğini yansıtmak istediğimiz kelimeyi kalın (bold) yapmak, okuyucu forum müdavimleri için daha açıklayıcı-bilgilendirici olacaktır. Kanaatindeyim.Edit.: Avatarı neredeyse eklenen image büyüklüğünde olan arkadaşlar var, buda gereksiz, forum çerçevesini bozuyor.